Onpahan ollut taas päivä! Kertoilin tammikuun lopussa HENGENPELASTUSoperaatiosta. Tänään sitten taas jouduin hengenpelastajaksi Tanjan kanssa! Meikä on ollut pari päivää kipeänä ja tänään pyysinkin Tanjaa käymään, jotta Terpulla olisi touhuttavaa. Suunnitelmat eivät sujunetkaan aivan odotetusti...

Tanjan blogista voi lukea meidän hengenpelastusoperaatiosta. Alla linkki:

HENGENPALASTUSOPERAATIO

Kävittehän lukemassa tarinan?

Nyt nimittäin on vuorossa hyviä uutisia :) Koiran omistaja kävi hetki sitten oven takana kiittämässä meitä suklain ja kukkasin!! Olivat puskaradion kautta kuulleet pelastusoperaatiosta ja näin saanneet koiran kotio. On kuulemma ollut jo tiistaista asti karkuteillä. Koira on 11 vuotta vanha ja sairastaa kilpirauhasen vajaatoimintaa. Koiran koti ei ole hirveän kaukana löytöpaikasta. Etsitty kuulemma oli monesta paikasta, mutta ei juuri kyseiseltä reitiltä. Vähän on kuulemma "pihalla" koira, mutta muuten hyvässä kunnossa. Kotona on lihalientä annettu ja sängylle jäi koira lepäämään.

Se täytyy tässä vielä sanoa, ettei koiraa olisi varmaan koskaan löydetty ellei se olisi vinkunut ja ulissut, eikä Tanja olisi just silloin kulkenut siitä ohi! Varmaan jotain "kohtalon johdatusta", meikähän ei olisi sinne asti muuten kipeänä lähtenyt. Onni on tosiaankin siinä, että koira oli vielä niin hyvissä voimissa, että jaksoi pitää meteliä. En tiedä kuinka monta vuotta muuten löytymiseen olisi mennyt.... Siihen paikkaan ei kukaan huvikseen eksyisi! Koirakaan ei pakkasella niin hyvin haistaisi mätänevää ruumista... Kait jotkut pikkupojat olisivat vuosien päästä ihmetelleet outoa luurankoa kallionkolossa.... Hyi että! Kauheita ajatuksia, onneksi tällä tarinalla oli ONNELLINEN LOPPU!

Että tälläistä taas tällä kertaa... Kipeenä tuli juostua metsästä tielle ja takaisin aika monta kertaa kun piti opastaa palokuntaa. Onneksi olo tuntuu "normaalilta", ettei tauti nyt ainakaan pahenisi tästä ;)