Kattokaa mikä meiltä löytyi lattialta!

1288057.jpg

Ei vaa, kyllä meikä sen ihan kaupasta hain ja siihen laitoin. Näin kaupan kassalla tommosen limapintaisen rotan ja mun oli pakko ostaa se. Pistin sen sit heti kassiin ja tarkoitus oli saada Ukolle sydänkohtaus aikaan kauppakasseja purkaessa! Eipä vaan suunnitelma onnistunut, toi kun ei naamapuolelta niin aidolta näytä...

1288072.jpg

Mutta Terpu... se meni ihan sekaisin rotasta! Kaiketi se rotta tuntui niin oudolta suusta. Terpu alkoi kanteleen rottaa suussaan, mutta silti vähän väliä tiputti sen irvistellen. Uloskaan ei olisi malttanut mennä ilman rottaa! Annettiin Terpun hetken aikaa taistella rotan kanssa ja sen jälkeen evakoitiin rotta kirjahyllyyn. Jää sitten eilisillasta poiketen jotakin jäljelle tulevia leikkejä varten :) Tässä terin irvistyskuva niiiin ihana rotta suussa!

1288111.jpg

Huomenna meikä ja Ukko suuntaan parin päivän lomalle Kuopioon! Terpu pääsee hoitoon Mummille ja Papalle. Se onkin hauska paikka, kun siellä ei herkut koskaan lopu kesken :) Mitenkähän meikä kestää Terpusta olla erossa... taitaa se "eroahdistus" olla enempi meikän puolella ;) Tuliaisia varmasti tuodaan (saataiskohan mekin ilmaiseksi koiralle vaatteet, kuten Sarasvuot sai...?!?)