Oltiin eilen Ukon ja Terin kanssa kaverin mökillä päiväreissulla. Vähän meikää alkuun jännitti näinkö koira pysyy mökin pihapiirissä, mutta hyvinhän se viihtyi. Mökki on ihan järven rannassa ja melkoisessa rinteessä. Mökin takaa nousee varmaan noin 50 metriä järven pinnasta korkea "vuori". Sinnehän me suunnattiin patikointi retkelle ruoan jälkeen, ennen saunaan menoa.

1738886.jpg

Aika huikeat maisemat! Tuossa kuvassa Teri on ihan poikkeuksellisen lähellä reunaa. Ei sitä muuten uskaltanut reunalle laskea, se kun ei varmaan mitään vaarasta tajua... Terilläkin oli hauskaa patikoida, eikös tuo naurava ilme ainakin kerro siitä!?!

1738890.jpg

Vuoriseikkailun jälkeen ryhdyttiin saunanlämmitys puuhiin ja sitten päästiin saunaan! Taas kerran meikää jännitti mitenkä uiminen onnistuu Terin seurassa. Viime kesänä kun se yhden kerran oltiin yhdessä uimassa, meinasi koira hukuttaa meikän... Muutenhan Teri ei oikeastaan ui, tänä kesänä ei vielä kertaakaan. Uimaan käytiin laiturilta ja sinne se Terii jäi haukkumaan. Kauheesti ois tehnyt mieli tulla perään, mutta ei uskaltanut. Uin sitten matalampaan rantaan ja sieltä Terikin uskalti tulla veteen. Ja siitähän se uinti-into sitten alkoi!!! Teri hyppi innoissaan veteen, pois ja veteen takaisin. Keppiä heitettiin veteen ja senkin kävi joka kerta hakemassa. Eipä se ennen ole innostunut mistään keppien heittelystä. Alla olevassa kuvassa Teri on hakemassa keppiä jo aika matkan päästä.

1738900.jpg

Ja tässä ollaan tulossa vedestä.

1738902.jpg

Tosi mukava reissu, vaikka sää ei varsinaisesti suosinut. Kotona Teri sitten vaan lepäsi ja nukkui. Mökillä kun ei juurikaan malttanut huilia. Terin ihottuman kannalta tuo uiminen ei vaan ollut mikään hyvä juttu... Tais vielä aamullakin olla turkki vähän märkä.

Tänään lähdetään jälleen rakennusharjoituksiin. Saas nähdä miten menee tällä kertaa.