Teri oli eilen aika omituinen. Oltiin lauantaina kavereiden tupaantulijaisissa ja sunnuntaina olo oli sitten vähän väsyneempi. Kattelin nauhalta aika monta jaksoa "Sinkkuelämää" ja ehkäpä juuri tuo TV:n töllöttäminen sai aikaan koirassa omituista käytöstä. Meillähän ei siis oo telkkaria kateltu sitten viime syyskuun, ei sen jälkeen kun alkoi digiteevee. Ei siis mitään periaatteellisia syitä, aateltiin vaan kokeilla kuinka pitkään pärjää ilman. Saa sitten toinen mennä ihan milloin vaan kaupasta hakemaan digiboxin kun kyllästyy. Hyvin ollaan pärjätty. Meikä kattelee joskus vanhoja Sinkkuelämä-jaksoja VHS:ltä ja Ukko Uunoja. Ja onhan meillä netti!

Niin siis takaisin Teriin. Tietokoneen ääressä saa olla vaikka kuinka kauan, koira vaan makailee sen ajan vieressä. Mutta eilen se ei ollenkaan jaksan katella meikän kanssa Sinkkuelämää. Pari kertaa se alkoi kantelemaan omia lelujaan, mitä se EI tee KOSKAAN. Ja itsekseen heitteli palloa, mitä ei myöskään tee koskaan. Ja sitten se meni makaamaan pieneen nurkkaan olohuoneeseen ja katteli sieltä surkeana.

1708941.jpg

1708945.jpg

1708947.jpg

Loppujen lopuksi koira onnistui juonessaan ja meikä otti kännykän käteen. Tehtiin saman tien treffit naapurin Illun ja Oskun kanssa. Saipahan koira itselleen kaverin riehumaan. Kentällä ne sitten jonkun aikaa remusivat, mutta pian Terin omituinen käytös ilmeni uudestaan. Teri TUNKI itsensä pari kertaa varastokopin alle. Tila tosiaankin oli pieni, ei siellä koira mahtunut kuin ryömimään. Sielä se sitten makasi! En tiedä etsikö se viileetä paikkaa (vaikka ei edes ollut kuuma) vai mitä. Suunnattiin sitten kotia kohti, kun ei se muu toiminta enää kiinnostanut. Omituinen koira....

Tänään onkin vuorossa koiran kyniminen! Terillä on aika pahan näköistä ihottumaa takajalat-maha-nivuset-akselilla. Ehkäpä jotain hotspotin tyyppistä. Välillä vähän parempi ja taas välillä (kuten nyt) ihan hurja. Täytyy seurata saanko millään tavoin ongelmaa kuriin vai onko pakko suunnata lääkäriin. Tuskinpa sieltä lääkäristä mitään uutta tietoa saa. Toinen ongelma meillä on pahanhajuinen hengitys. Varmaan johtuu tosta koiran kovasta nuolemisesta. Kulmahampaissa on kyllä hitusen "mömmöä" (ei hammaskiveä), kovasti yritän harjailla ja liinalla pyyhkiä. Musta vaan tuntuu, että toisilla koirilla on paremmat hampaat ja toisilla huonommat. Vähän niinkuin ihmisilläkin.

Palaillaan!