Mä tossa just hokasin että tätä blogia on kohta pidetty jo vuosi!!! Menee se aika vaan niin nopeasti ja jotenkin tuntuu ettei elämä kuitenkaan mihinkään etene.... Ja hei, Terikin täyttää kohta kaksi vuotta! Se vasta tuntuukin hassulta :) Bellalla tuli viisi kuukautta täyteen tuossa pari päivää sitten, Onnea! Hampaiden vaihtuminen on meneillään. Yhden poskihampaan löysin lattialta kun ihmettelin mitä Bella niin kovasti nuuskii ja tassulla tökkii :D

2112394.jpg

Oli muuten pakko ostaa uusin Talo ja Koti -lehti, kun siinä kannessa oli valkkarin pentu! Sisäsivulta löytyi vielä toinen kuva, missä valkkarin pentu nukkuu takkatulen ääressä. Hitsin söpö :) Ja tästä ei oo kauaa kun Kotivinkki -lehdessä oli myös valkkari. Se vaan oli isompaa kokoa ja lyhyt karvainen. Enpä yhtään ihmettele, että sisustusjuttuihin otetaan valkoinen paimenkoira mukaan, on se vaan niin kuvauksellinen koira!

Bellan kanssa ei olla nyt hirveesti mitään uutta opeteltu. Koirakoulukin loppui tältä vuodelta :( Omalla porukalla on kuitenkin tarkoitus joulukuun aikana kokoontua ja harjoitella ainakin tuota näyttelytoimintaa. Bellan kanssa kun tarkoitus on kuitenkin näyttelyissä käydä. Pitäis sitten tottua kaiken maailman tyyppien kaiken maailman käsittelyyn. Huhtikuussa sitten viedään ensimmäiseen näyttelyyn Lappeenrantaan (ikää silloin 9 kk). Sitten niitä näyttelyitä riittäkin suunnilleen yksi per kuukausi. Ja ulkomaillekin taitaa Bella lähteä pyörähtämään. Meillä Bellaa käyttää mun lisäksi näyttelyissä myös Minna eli Bellan omistaja. Harmittaa kovasti ettei täällä ole MITÄÄN mätsäreitä koko talvena. Niihin osallistuminen olis niin hyvää näyttelyharjoitusta ja muutenkin olis hyvä tottua sellaseen hulinaan mitä noissa tapahtumissa on.

2112407.jpg

Tästä seuraavasta kuvasta Bellasta tulee ihan mieleen joku napakettu eli naali :D

2112415.jpg

Ja mahtuuhan ne molemmat koirat kuvaan samaan aikaan (nippa nappa)

2112419.jpg

Bella on aivan samanlainen lumipallohullu kuin Terikin (ja vissiin kaikki muutkin koirat). Hullun kiilto silmissä kun kädessä pyörittelee lumipalloa!

2112427.jpg