Ei kyllä uskois kuinka nopeesti aika menee! Etenkin tän joulun kanssa on saanut pitää sellaista kiirusta, että! Kohtahan sekin on jo takana päin ja kiire hellittää täälläkin (toivottavasti). Koirien kanssa ei olla tehty oikeestaan mitää... tossa ne on ollut arjessa mukana. Hieman tunnen syyllisyyttä, vaikka toisaalta ei ehkä olis oman mielenterveyden kannalta kovin järkevää tuntea syyllisyyttä ihan jokaisesta asiasta. Eiköhän tää loppuvuosi mene vielä omia touhutessa, mutta sitten otan itseä niskasta kiinni ja ryhdytään säännöllisemmin harjoittelemaan. Ja sitä paitsi ensi vuoden alusta olisi tarkoitus aloitella valkkaritoimintaa näillä kulmilla! Siinähän sitten taas on ohjelmaa. Pitää varmaan laatia joku viikko-ohjelma/lukujärjestys, että saan kaiken suunnitellun tehtyä. Mulla taitaa olla hiukan liian korkeat ja epärealistiset odotukset itselleni ja koirilleni.....

Pistetään tänne sitten vaikka kuvia kun ei ole mitään uutta kerrottavaa. Alkuun vaikka kuvat Teristä ja Bellasta nukkumassa. Nämä kuvat oli Ukko ottanut ja yllätyksenä löysin ne kamerasta.

2176691.jpg

2176693.jpg

Teri on keksinyt itselleen tekemistä. Se nimittäin on tänään ja eilen ollut jänisjahdissa. Ehkäpä sitä kyllästyttää tää toimettomuus ja se sitten itse keksii omaa ohjelmaa. Tai sitten se aattelee "kun ei kerran toi muija ehdi mua kouluttaa, niinpä opisken sitten itsekseen jänisajoa!" Eilen lähti omalta pihalta viereiselle pellolle, mutta tuli TOSI nopeasti takaisin (ei edes ulvonut). Myöhemmin lähti samaisen pellon toisesta päästä ja tietenkin se tyhmä pupu meni naapurin pihan läpi.... Mitäköhän ovat ikkunasta katsoessaan ajatelleet kun ensin menee pupu tuhatta ja sataa ohi ja seuraavaksi perässä juoksee ulvova seefferi! Hävettää... No mutta tuoltakin tuli tosi nopeasti takaisin. Ehdin jo ajatella että Teri alkaa luopua tuosta saalistamisesta. Tänään sitten kuitenkin metsässä lähti ku keihäs ulvoen. En edes nähnyt minkä perään kun oli sen verran puista mettää. Nyt se ei sitten heti tullutkaan takaisin, varmaan meni vartti....  Bella se kuitenkin on NIIIN ihana kun ei se Terin perään lähde. MÄ kyllä toivon ihan sydämen pohjasta ettei sillä ole samanlaista saalistus/ajoviettiä, ei ainakaan vielä ole mihinkään lähtenyt.

Muutama päivä sitten mun piti ottaa uusia kuvia koirista ja etenkin Bellasta (oikeen poseerauskuvia), mutta akku loppui ennen kuin ehdin kunnolla aloittaa. Sain mä pari kuvaa, pari huonoa kuvaa. Bella kun söi vaan koko ajan lunta, kun oli just juossut niin kauheasti ympäri ja ämpäri!

2176738.jpg

2176740.jpg

2176743.jpg

2176744.jpg

2176748.jpg

Meidän tytöt eivät saannetkaan jouluaattona lahjoja ollenkaan... Päinvastoin, joutuivat olemaan aaton kahdestaan kotona :( Saivat sitten aattoiltana herkkuja (lohta) kun tultiin kotio. Mutta joulupäivänä olikin eri juttu! Silloin meille tuli kyläilemään mäykky LUNA. Ja lahjoja tuli! Pukki oli kaiketi unohtanut antaa aattona kaikki lahjat, kun me kaksijalkaisetkin saatiin vielä monta pakettia. Alla sitten pari kuvaa pakettien avaamisesta. Luuthan sieltä löytyi :)

2176781.jpg

2176782.jpg

2176784.jpg

Ja tässä ollaan sitten päästy jo lahjojen makuun.

2176787.jpg

Kohta täällä vietetään SYNTYMÄPÄIVIÄ! Teri täyttää 2 vuotta 29.12 ja Bella 1/2 vuotta 30.12. Taidetaan viettää yhteiset synttärit, kakkua tarjolla :)

Ps. Ollaan saatu yksi vanha kaveri tänne blogimaailmaan. Leonbergi Paven kuulumisia voi käydä lukemassa osoitteesta www.leopave.vuodatus.net