Tänään tuli vietettyä "laatuaikaa" molempien koirien kanssa Hymy. Eli siis kävin erikseen molempien kanssa lenkillä. Nykyäänhän me asustellaan tyttöjen kanssa täällä taajaman sisäpuolella. Teri ja Bella pääsevät kuitenkin vähän väliä hoitoon maaseudun rauhaan Ukolle! Hymy

On se vaan niin erilaista kulkea kolmestaan kuin että koiran kanssa kahdestaan! Teri ei esim. vetänyt yhtään, vaikka kolmestaan niin tekee. Eipä ees yrittän kelleen räyhätä! Niin ihana!

Bella vuorostaan alkuunsa kulki kuin tulisilla hiilillä. Vilkuili ympärilleen ja vähän säikkyi tyhmiä juttuja. Loppua kohden rentoutui ja alkoi omaan tapaansa haistella hajuja.

Tästäpä voi sitten hyvin päätellä että Bella jossain määrin tukeutuu Teriin ja siitä syystä oli hieman "pihalla" ilman Teriä. Ehkäpä näin helposti käy toisen koiran kohdalla...? Myönnettäköön että aika vähän on erikseen oltu viimeisen puolen vuoden aikana.... paitsi näyttelyt, joissa Bella taas on ihan erilainen!

Teri taas kokee jossain määrin velvollisuudekseen suojella meitä/Bellaa. Ja nyt kun Bella ei ollut mukana niin Terikin oli paljon "vapaampi" haistelemaan hajuja! Selkeesti haki multa jotain koko ajan.

Nyt on vaan enemmän lisättävä erillisiä lenkkejä ja katsottava minkälaisia puolia koirista tulee esille!

Sunnuntaina mennään pitkästä aikaan koirakouluun!!

Loppuun veneilykuva viime kesältä!

1266008818_img-d41d8cd98f00b204e9800998e