Harmittaa aivan vietävästi kun mulla ei oo kameraa!! Olisi kiva laittaa uusia kuvia tytöistä.... Saatan piakkoin saada yhden vanhan kameran, saapahan sillä sitten ainakin jotain kuvia Hymy

Me ollaan koirien kanssa aloiteltu jälleen talven jälkeen pyöräily! Etenkin Bellan kanssa on tarpeen pyöräillä runsaasti, jotta saataisiin kauniimpi askellus koiralle Hymy Mä oon vaan saanut vetää niitä molempia perässä.... Bellalle ei millään meinaa saada vauhtia Otsan rypistys Se vaan tykkää köpötellä perässä Nauru Taitaa olla ettei se tykkää tosta hiekasta tuolla pyöräteillä... toivottavasti pian lakaisevat kadut puhtaaksi! Pääsen sit mäkin rullaluisteleen. Sitä en  kyllä koiran kanssa uskalla!Nauru 

Bellan silmät ovat jo paremmat. Vuotoa ei ole läheskään yhtä paljon kuin ennnen ja värjäymäkin on vaalentunut. Mä epäilen että Bellalla on ainakin vehnäherkkyyttä (ja varmaan muutakin). Bella nimittäin oli "lihotuskuurilla" alkuvuodesta ja silloin se sai paljon pullaa, sämpylää yms vehnäjuttuja. Ja silloin siis tuntui että silmät vuoti jatkuvasti. Mä oon jo kohta sen ensimmäisen 15 kg sitä hypoallergista ruokaa Bellalle syöttänyt. Ostin jo uuden säkin ja katsotaan ainaki se. Tällä hetkellä vaan tuntuu että Bella on pikkasen laihtunut..... Oiskohan se sitten siitä pyöräilystä, vai eikö tuo ruoka ole riittävää...?!? Siinä kun rasvaa on vain 10 %. Yksi eläinkaupan pitäjän omista koirista oli kanssa kuulemma tuolla ruoalla laihtunut. Ois mulla tuolla pakastimessa iso pussi ihraa, mutta kun ei uskalla vielä antaa, jos Bella on vaik sialle/naudalle herkkä. Keitin äsken riisihiutaleista puuroo (+valkosipulioliiviöljyä), jota sitten iltaruoan sekaan lisää. Sais Bella ainaki kaloreita lisää!

On toi ruokajuttu muutenkin jännä. Bella kun syö tällä hetkellä ns. laadukasta ruokaa, joka maksaa 65€/15kg ja jossa proteniini/rasva-suhde on 21%/10%. Teri vuorostaan syö ihan eläinkaupasta ostettua, mutta huomattavasti edullisempaa (yli puolet!) ruokaa 29€/15kg ja jossa proteniini/rasva-suhde 25%/12%. Ja Teri tuntuu olevan paljon paremmassa kunnossa kuin Bella!Yllättynyt Terillä kiilltää turkkikin niin nätisti Hymy Tämähän om tietysti vain päällisin puolin, mistä sitä tietää miten tuolla sisuskaluissa, luustossa, nivelissä ja lihaksissa voidaan. Bellakin söi aikanaan tota samaa kuin Teri (eli Brit adult chicken), mutta sillä meni karva jotenkin huonoksi ja muutenkin oli kauheen hoikka, vaikka sai sapuskaa enemmän kuin Teri.

Seikkailin äsken Bellan kasvattajan sivuilla eli kennel Baltic Beauty Latviasta. Sieltä löytyikin kaksi Bellan sisarusta kuvien kera sekä Bella itse!! Käykää katsomassa linkki ja kertokaa onko tytöissä samaa näköä Hymy Bella on yhdeksäs ylhäältä je sen jälkeen tulee siskot, syntymäaika 30.6.2008.

Olisko meillä vielä muuta....? Vähälle tuo harrastaminen on jäänyt, perustottistelua lähinnä. Sunnuntaina lähdetään tyttöjen kanssa Kouvolan raviradalle!! Siellä järjestetään mätsäri ja koirien viehejuoksukilpailu! mä ilmoitin molemmat juoksemaanHymy Ja yritän päästä molempien kanssa mätsäriin, siellä kun on erikseen monirotuisten luokka!! Seuraavat kuulumiset tulevat sitten tuosta tapahtumasta, toivottavasti kuvien kera!!

Laitetaan nyt tähän loppuun edes YKSI kuva! Syksyllä käytiin koirien kanssa Repoveden kansallispuistossa "vaeltamassa". Tosta reissusta vois kertoo enemmänkin. Vietettiin yksi yö teltassa. Koirien ois pitän nukkuu "laavun alla" teltan ulkopuolella, mutta eihän siitä mitään tullut kun ne haukkui siellä. Piti sitten ottaa sisään ja siinähän se yö sitten meni Nauru Kivasti satoi vielä koko yön Hymy Kiva reissu muuten. Mulla oli koirat sidottuna tohon vyötärölle, hyvin auttoivat ylämäessä. Jonkin verran pidin vapaanakin, etenkin Bellaa. Sen verran myöhään syksystä oltiin, ettei ruuhkaa poluilla ollut. Tänä syksynä tulee lähdettyä varmasti uudestaan!

1270844400_img-d41d8cd98f00b204e9800998e