Bellan kanssa käväistiin jälleen yhdessä näyttelyssa. Mitään suurempaa menestystä ei tullut, mutta meillä meni todella hyvin! Hymy Bella NUO EH, tuomarina oli Irina Poletaeva.

"Rather big, strong bones. Typical head and expression. Ear set a bit too wide. Broken topline. Needs better tail carriage. Excellent forechest. Correct angulated in front and behind. Moves with enough drive. Lovely temperament."

Tää täti oli tosi tiukka. Nuorten luokassa oli narttuja kuusi ja vain yksi ERI tuli, sama oli junnuluokassa. Avoimessa luokassa oli kolme koiraa ja ei yhtään ERIä! Kuitenkin nää oli niitä samoja koiria, jotka käy muissakin näyttelyissä. Eli joukkoon ei siis ollut eksyny pelkkää "rupusakkia" Nauru Eipä ollu tungosta paras narttu -kisassa!

En siis ollenkaan ole pettynyt tuohon EHn ottaen huomioon tuomarin tason. Kirjallinen arvostelukin oli ihan mukava. Vähän harmittaa nuo korvat... Bellalla tuppaa kyllä vähän läsähtämään korvat, jos ei koiralla ole riittävästi mielenkiintoa. Erityisen mukavaa oli tuo "Lovely" luonne Hymy Ainahan Bellan luonne on saanut kehuja, mutta yleensä vain "hyvä luonne", tuo "lovely" on ihana adjektiivi! Ja sitten oli kivaa että bellan eturinta sai kehuja, oikeen "excellent". Sitä kun junnuna arvosteltiin.

Ja ennen kaikkea olen tyytyväinen Bellan esiintymiseen! Se jaksoi TOSI nätisti seisoa kehässä ja liikkeetkin meni omasta mielestä hyvin. Bella  oli huomattavasti eloisampi kuin joskus muulloin. Bella oli vielä omasta mielestäni erityisen nätissä karvassa (toivottavasti lohiöljyn avulla on haminassa vielä parempi) ja silmätkin oli melko siistit. Tää tuomari ei nyt vaan tykkän Bellasta tarpeeksiOtsan rypistys

Olin muuten jättänyt häkin autoon ja mulla oli Bellalle vain makuualusta mukana. Bella kun tuppaa aina olemaan ihan liikaa sen häkin perään. No eipä se mihinkään muuttunut alustan kanssa!Nauru Siihen se käskystä kävi hyvin mielellään makaamaan ja murisi aina vähän jos joku koira liian lähelle tuli! Bella on vaan niiiiin hassu noitten omien tavaroiden kanssa Nauru Ihan kuin joku nyt sen kuppasen alustan haluisi. Sieltä se taas kaukaa veti kohti omaa paikkaa, kun käväistiin kojuja katselemassa. Tästä lähtien mä taidan ottaa vain tuon makuualustan, sitä kun on huomattavan helpompi kanniskella kuin häkkiä!

Tosi hienosti oli järjestetty tuo Lahden näyttely, kiitos vaan järjestäjille! Autoparkki oli ilmainen ja näyttelymaksu piti sisällään luettelon sekä "namitaskun". Ja kehät oli tilavia, tai ainakin tuo valkkareiden kehä! Siinä varmasti näki liikkeetkin paremmin kun pystyi pitkällä sivulla juoksemaan. Yleensä se kun on jatkuvaa kääntymistä pienten kehien takia. Ja sitten tilaa oli vielä runsaasti kehien ulkopuolellakin Hymy Varmasti tulee lähdettyä ensi vuonnakin!

Teri oli meidän reissun ajan exän vanhemmilla, eli mummilla ja papalla hoidossa. Vitsi se aamulla tykkäsi kun sinne pääsi! Tais Bella olla vähän kateellinen kun joutui tyhmässä autossa olemaan eikä päässyt herkkuja syömää!Nauru No nyt Teri on päästellyt kaasuja sitten koko illan! Mitä lie siellä syönnyt, vähän väliä kaamee haju tuprahtelee nokkaan! Lähtis nyt ees joku varoitusääni tuosta toiminnasta, mutta ei.... Nauru

Kuvia ei tältä päivältä valitettavasti saatu Otsan rypistys Tässä tuleekin seuraavan parin viikon aikana vietettyä jonkin verran aikaa "maalla" elikkäs meidän entisessä kodissa. mennään sinne talovahdiksi ja vähän pihahommia tekemään. Saavat sitten koirat pihalla keskenään touhuta. Ja käydään varmaan vanhoja koirakavereita moikkaamassa!

Hyvää viikonloppua!