Sunnuntaina oltiin Bellan kanssa Kotkan Ruusussa eli kansainvälisessä koiranäyttelyssä täällä Kotkassa. Valkkareita oli ilmoittautunut 14 koiraa. Mukana tuttuja oli mm. Riikka Jaden ja Nemin kanssa, sekä Minna Henkan kanssa ensimmäisessä virallisessa näyttelyssään!

Bella pärjäsi hienosti Hymy ollen avoimen luokan ykkönen ERInomaisella laatuarvostelulla ja sijoittuen paras narttu-kisassa toiseksi ja mukaan lähti vielä varaserti! Tässä vielä sama lyhykäisesti:

AVO ERI AVK 1 PN 2 VASERT

Arvostelu on luettavissa BELLA NÄYTTELY-sivulta. Hiukan jäi harmittamaan tuo kakkossija, se ensimmäinen SERTI kun oli jo melkein käden ulottuvilla. Tuomarin mielestä Bella liikkeessä nostaa lantiota/köyristää selkää tai jotain sinnepäin ja siksi Bella sijoittui toiseksi paras narttu-kisassa... Toivottavasti vaikkapa sitten pyöräilyn avulla saadaan liikkeetkin sulaviksi.

Lauantaina käväistiin näyttämässä Bellan silmät silmälääkärillä. Ja TERVEEN paperit saatiin!! Hymy jotakin muutosta silmissä oli vielä nähtävissä, mutta silmälääkärin mielestä se oli niin vähäistä ettei hän siitä mitään merkintää laittanut. Eli ei perinnöllisiä silmäsairauksia meidän Bellalla!! Tuo lausuntohan on voimassa kaksi vuotta. Sitten pitää mennä uudestaan (siis jos käytetään jalostuksessa). Taidan kuitenkin jo vuoden päästä tutkituttaa uudestaan, kun Bellalla vielä vähän oli sitä rasvakertymää silmissä.