No niinpä se vuosi vaan vaihtui. Viime päivityksen jälkeen on ehditty viettää joulut, Terin synttärit ja uudet vuodet.

Harrastusrintamalla olemme olleet laiskanpuoleisia. Ohjatut agilitytreenit  olivat joulutauolla kolme viikkoa. Me pidettiin sitten se KOKO kolme viikkoa taukoa sitten kaikesta muustakin laugh Terille kai tekee ihan hyvääkin välillä taukoilla, sillä kun ei voi tulla edes mitään pakollista juoksutaukoa. Ei sitten vaan huvittanut pelkästään Bellan kanssa mennä treenaileen. Tällä viikolla jatkettiin jälleen ohjattuja treenejä ja olenpa ehtinyt jo kerran hallille lenkeillä smiley Tänään tai huomenna olisi tarkoitus vielä käydä pyörähtämässä. Eiköhän tää tästä lähde taas käyntiin!

Bellan sterilointi jäi nyt..... Mulla meni IHAN kauheesti rahaa tuohon jouluun. Ja tuli  sitten ostettua "pakollisia" juttuja, kuten toppahousuja ja uusi takki. Aikalailla nyt harmittaa.... Nuo juoksut kun tosissaan haittaa harrastamista. Olin ajatellut osallistua Bellan kanssa mm tokokokeisiin 16.2. ja 23.3 sekä agilitykisoihin ainakin 10.3 (kaikki oman seuran, ei tarvi ajella autolla). Todennäköisesti Bellalla vaan on juoksut just tuolloin sad Viime vuonna alkoi ainakin viikolla 7, jolle osuu just tuo 16.2..... Tosi ikävästi siis sotkee kaikkee treenaamista ja kisaamista... lisäksi kun mulla on vielä töitä... eikä tiedä kannattaako sitten järjestellä vapaaksi... huoh.

Olisi tästä helpommallakin voinut päästä.... heh heh vaan. Jää taas vepekausikin lyhkäiseksi, kun ne juoksut tulee siinä elokuussa.... Mut jos sais koiran nyt keväällä steriloitua..?!? Mikähän se olikaan se suositusaika juoksuista kun voi leikata? Ja kuinkakohan kauan kestää ennen kuin uskaltaa uittaa koiraa? Mieluummin sitä vepekauden alusta jättäisi pari kertaa väliin, kuin sitten kesken parhaan kisakauden. Alkukesästä kun ei niitä kokeita ihan niin montaa vielä ole.

Voisinkin joku päivä kirjailla tänne ylös meidän vuoden 2013 tavoitteita! smiley Tai ainakin jos ensi alkuun jäsentelisi omassa mielessä mitä ne voisivat olla... laugh

Nyt muihin asioihin =>


Teri siis täytti KUUSI VUOTTA 29.12.2012



Kerrankin muistin tarjota Terpulle kakkua heart Yleensä kun tuo synttäri on mennyt ihan ohi noiden "pyhähulinoiden" takia.

Yritin mä muutenkin kuvailla tuota syntymäpäiväsankaria. Metässä ei saanut oikeen mitään fiksuja kuvia, kun yllätteän koira huiteli niin kaukana.... Piti sitten käskeä koira kivelle.





Kotipihallakin kuvailtiin. Tässä Terillä on jotenkin ihan hoopo ilme!










Uusi vuosi meni Bellan osalta aika rauhattomasti. Soittelin jo aamulla youtubesta ilotulitusvideoita, melko hiljasilla äänillä. Bellan vaan tuijotteli koneen vieressä ikkunasta ulos. Hyvin siis muistaa edellisiltä vuosilta mikä juttu on ja mistä äänet tulee. Illalla sitten ei enää ollut kovin halukas tulemaan takapihalle meidän kanssa kun käytiin tupakalla. Sisällä läähätti ja oli hyvin levoton. Rauhoittui kuitenkin sohvalle ja taisi jopa nukkua. Hyvin Bella kuitenkin palautui vuodenvaihteesta smiley Aamuyöstä oli jo kuin toinen koira ja kirmasi takapihalla. Taisi jonkilaisia paukkuja kuulua vielä myöhemmin ja kyllähän se Bella taivaalle silloin tähyili. Jatkoi kuitenkin pian touhujaan.

Terille oon vaihtanut ruoaksi light-nappulaa. Kun ei tuo  koira tuosta mihinkään laihdu, lihoo vaan jos jotakin. Nyt kun ikääkin alkaa tulemaan, niin tahtoisin koiran olevan hoikemmassa kunnossa. Ehkäpä sitten parin aktiivisen vuoden jälkeen Teri saa jäädä "eläkkeelle" ja sitten saisi olla vaikkapa tuossa nykyisessä painossa. Nyt kuitenkin täytyy saada pari kiloa painoa pois. Ja tämähän on täällä tämä ikuisuusaihe.... toivottavasti tällä onnistuu... Tai ehkä se on vaan hyväksyttävä ettei Teristä saa ikinä niin "sporttista" kuin se oli ennen, nuorempana, ennen sterilointia.

Bella on vuorostaan laihtunut! Hah laugh Tai no, osakseen vaikuttaa varmasti siltä, kun on tuota karvaa niin paljon tiputtanut. Bella kanssa jatkan ns "raakaruolla", lisäten reilummin rasvaa nyt talvella. Bella on niiiin mahdoton touhuamaan tuolla hangessa, että taitaa kulutuskin olla ihan eri luokkaa kuin kesällä.

Tässäpä nyt jotain päivitystä. Onpahan ainakin vuosi 2013 korkattu!

Ai niin, jos joku ihmetteli minkä päällä Teri poseeraa noissa meidän pihalla otetuissa kuvissa.... Se ei ole kivi, vaan jäännös tästä, eli poikaystäväni "taideteoksesta". Kuvassa kuulemma minä ja koirat! laugh




Tulosrikasta ja onnistumishetkien täyteistä vuotta 2013 kaikille!!