Eli yllätyksiä täynnä tämä Suomen äiti luonto. Pari päivää sitten manasin hurjaa keliä ja nyt ihastellaan huippu-säätä! Ihanaa oli aamulla lähteä Terpun kanssa lenkille, kun maa oli valkea ja kuiva. Koirakin oli taas NIIIN innoissaan lumesta. (Lumi tuo mukanaan huonojakin puolia koirassa mm. tuppaa Teri näykkimään innostuessaan. Silloin meikä näkee punaista ja hermostun.) Harmitti vietävästi kun piti lähteä töihin. Aamulenkille otin mukaan kameran ja tässä muutama otos.

Teri tutustumassa polun osittain jäätyneisiin vesilätäköihin. Kuten kuvasta näkyy, aamullakin satoi vielä lunta.

1228969.jpg 

Aika valppaan näköisenä tarkkaillaan ympäristöä ;) Saa meikäkin olla tarkkana silloin kun Terpu ottaa tuollaisen katseen... On nimittäin enemmän sääntö kuin poikkeus, että silloin ollaan lähdössä jonkun perään ja kovaa!

1228967.jpg

Silloin tällöin Terikin malttaa jättää hajut tutkimatta ja keksiä jotain muuta kivaa! Tällä kertaa vastusta tarjosi hitonmoinen keppi. Tai eihän tuo enää mikään keppi ole, puuksi voi jo kutsua!

1228970.jpg

Kotimatkalla piti vielä kuvailla hienoja maisemia. Tähän kuvaan ei ihan koiraa saannut mahtumaan. Parempi pitää Terpu kuivalla maalla näillä keleillä! Kun saa silloin tällöin nauttia näin hienosta päivästä, jaksaa taas paremmin pimeän, kuran, kylmän ja loskan. Toivotaan kuitenkin, että hyvät kelit jatkuvat vknloppuun asti, niin meikä sekä koiruus päästäisiin viettämään vapaapäiviä upeassa säässä :) Ja sitä samaa toivotan kaikille ympäri Suomen! 

1228971.jpg