Oltiin viime sunnuntaina Terin kanssa mätsäreissä. Keli ei tosiaankaan ollut mikään hieno. Lähdin sinne katsomaan palveluskoiralajien esittelyä, joka järjestettiin ennen "virallisen" mätsärin alkua. Voi että miten hienon näköistä seuraamista!! Nyt ainakin oon varma, että tahdon jonkun "palveluskoira-rodun" seuraavaksi koiraksi. Valkkarihan on sellainen (tai siis omaa kisaoikeudet), vaikka ei kovinkaan vietikäs... Enkä ees tiedä miten pärjäisin kovin vietikkään koiran kanssa... Vielä ainaki oon ihan liian pehmo.... Onneksi meikä on vielä nuori ja on aikaa harrastaa!

Roduista puheen ollen, mätsärissä oli muutama husky ja malamuutti. Niissä vain on jotakin! Ja hitto vie miten isoja ne pari malamuuttia oli! Alla olevassa kuvassa malamuutit ovat ihan normikokoisia ja niistä suurimmista ei kuvia ole. Hyvin näkyy myös meidän keliolosuhteet....

1472369.jpg

Teri osasi olla tosi nätisti. Alkuun autosta päästyään nosteli karvoja kahdelle ensimmäiselle vastaantulleelle koiralle. Sen jälkeen meni hienosti. Kait se jotenkin "turtuu" kun on paljon koiria. Periaatteessa noi mätsärit on Terpulle ihan turhia. Seropilla kun ei näyttelyyn lähdetä. Mätsärit on kuitenkin hyvä paikka opetella koiran hallittavuutta ja meikästä on kiva viettää aikaa koiraihmisten kanssa :)

Että näin, kevättä odotellessa.