Tänään käytiin Terpun kanssa tapaamassa valkkari-Jadea. Jade on ihana 16-viikkoinen valkoisen paimenkoiran alku :) Terpulle ja mulle tapaaminen oli väläys tulevasta. Samanlainen pikkuneiti olisi meillekin joskus (toivottavasti kesällä) tulossa.

Tässä Jade ja Teri jo koirapuistossa. Kauaa ei mennyt kun Jade oli jo ihan musta ;)

1285201.jpg

Koirat tulivat oikeen mahtavasti toimeen! Alkuun Teri kylläkin remmiräyhäsi Jadelle, ja kunnolla räyhäsikin! Pistin sit terin autoon ja odoteltiin, että Tanja tulee mäykkyjen kanssa paikalle. Tanjan saavuttua muodikkaasti myöhässä, suunnattiin koirapuistoon. Matkaa tehtiin samassa autossa, eikä Teri ollut moksiskaan, vaikka Jade oli etupenkillä. Koirapuistossa laskettiin Jade ja Teri samantein vapaaksi ja mitään ongelmia ei ollut. Alkuun Terpu kylläkin oli aika kovakourainen, mutta kuitenkaan koko aikana ei kuulunut kuin yksi pieni ulvaisu :)

Kaverukset koirapuistossa. Muuten ovat niin samanlaisia, mutta eri värisiä ja kokosia! Hauska näky!

1285217.jpg

Tanja tuli Rudin ja Lunan kanssa just sen verta porttien sisäpuolelle, että totesi jäävänsä ulkopuolelle :( Terin ja Jaden touhut oli vaan liikaa noille mäykyille. Tanja peuhasi sit ulkopuolella koiriensa kanssa. Jade on tosi tomera pentu! Luonnetta löytyy jo tuossa iässä. Riikan pitääkin olla myös tomerana, jotta saa Jadesta koulittua kunnon koirakansalaisen :) Monta kertaa Jade alkoi komentamaan Terpuakin. Pari kertaa Terpu lähtikin juoksuun ja siitähän Jade hermostui kun ei pieni jaloillaan kiinni saannut!

1285235.jpg