Saatiin sitten haaste, haastajana Tinka ja emäntä. Ja homma menee näin:

Laita blogiisi kuva ja selitys siitä paikasta/asiasta kodissasi mistä et pidä. Mikä sinua ärsyttää/hävettää/mihin haluat muutoksen. Sen jälkeen haasta 5 muuta blogia esittelemään heidän ärtsytyksiään.

Omassa henk.koht. elämässä ärtsytyksen aiheita löytyy vaikka kuinka paljon. Mutta myös koiranäkökulmaan sopivia ärsytyksen aiheita löytyy. Ja kuinka kummaa! Miten sattuikaan, että juuri toissa päivänä kun tulin kotiin, otin juuri tähän haasteeseen sopivan kuvan!

2121815.jpg

Siinä on sitten näkymä meidän eteisestä olohuoneeseen.... Pikkasen siis ärsyttää nuo pentumaiset touhut, joita Bella jaksaa harrastaa. Tohon on siis revitty se "silppukassi" johon oon tähän asti kerännyt kaikki Bellan aiheuttamat pienemmät silput ja roskat. No niin.... siinä sitten tulos. Mua ei siis ärsytä mikään tietty paikka kodissa vaan hyvin pitkälti kaikki ja joka puolella! Mutta ei Bella meillä ole ainoa joka sotkee. Todellista sotkua aiheuttaa tämä:

2121846.jpg

Eli pikku-remppaa tehdään. Arvatkaa vaan minkä verran tulee purua hirsiseinän höyläämisestä! Ja asiaa ei auta yhtään että seuraavaksi Teri tulee ja käy maate juuri siihen purukasaan!!!!

Edellisesten sotkujen lisäksi meikä sotkee itse lämmittäessä keittiön ja makkarin puuhellaa ja pönttöä. Varsinainen pönttö itse kun puhaltelee tuhkaa ympäri asuntoa.... :(

Ja sitten pitäisi haastaa muutama (oikeastaan viisi, mutta enhän mä niin montaa keksi!) muu uhri.... Laitetaan vaikka tälläisiä:

Ruttuset

Nino hoffi

Mäykkynen Luna