Kyseisen juhlan suunnittelu alkoi jo hyvissä ajoin talvella. Alustavan suunnitelman mukaan meillehän olisi pitänyt juhannusviikolla muuttaa pieni karvaturri eli valkkarin pentu! Pennun kanssa oli tarkoitus pysyä kotosalla tutustumassa uuteen maailmaan ja jättää hurja juhliminen muille. Haikara ei valitettavasti löytänyt perille asti ja jäi "juhannusvauva" saamatta :( Päätettiin kuitenkin viettää keskikesän juhlaa kotosalla, kuten oltiin suunniteltu.

Meikälle ja Ukolle saapui seuraksi muutama kaveri ja Teri sai seuraksi RUDIN ja LUNAN! Teri siis tarjoutui meikän avustuksella vahtimaan mäykkyjä aaton yli. Eipä meikä vielä silloin tiennyt mihin ryhtyi.... No ei, aika kivuttomasti Jussi meni koirien kanssa. Kerran sain hakea Rudin tieltä. Muutenkin Rudi oli se "pahempi" (=uusi lempinimi, jonka Rudi sai vknloppuna, aika ahkerassa käytössä oli myös "kusipää") Teri ja Luna olivat vallan vaivattomia juhannusheiloja (mitä nyt välillä oli pientä kähinää neitojen välillä) Rudin kanssa ongelmana oli se, kun koira ei millään rauhoittunut. Saunaan se jaksoi kinuta vaikka kuinka kauan. Niin ja sitten tilannetta pahensi se, että Rudihan ei tosiaankaan tule luokse kutsusta (tai tulee silloin kun se sille sopii)!

No mutta, sai ne koirat (ja Rudi etenkin) monta naurun aihetta aikaan! Rudi oli ihan mahdoton kokkoa (tai iso nuotio pikemmin) poltettaessa! Äijä viihtyi niin lähellä tulta, ettei kukaan meistä kaksijalkaisista yhtä lähelle viitsinyt mennä. Sen lisäksi sain koko ajan pelätä koska koiran heijastinliivi roihahtaa liekkeihin! Alla vielä todistuaineistoa "Vilukissa-Rudista" (kokkoa poltettaessa satoi aika reippaasti ja koiralla tosiaan saattoi olla hiukka vilu...)

1674377.jpg

1674385.jpg

Juhannuspäivänä lähdettiin porukalla saareen! Hienosti kaikki osasivat olla veneessä. Tai kyseessä oli siis paikallinen "Tuuri-moottori" eli "vesibussi", johon mahtuu ainaki se 50 henkeä. Teri ei edes meinannut jaksaa odottaa laiturilla veneeseen pääsyä! Saaressa tosin sitten täytyi haukkua miltei kaikki ohikulkijat...

Tälläinen juhannus tänä vuonna. Toivottavasti ensi vuonna on parempi sää ja mukana olisi oma valkkari!