jäipä joo meiltä agilityhaaveet... Ei kuulemma voida osallistua kurssille kun Terillä on just juoksut! Eipä siinä mitään, pitää kai heittää toi koira päin seiniä kun kerta kiusallaan aloitti juoksut just kun kurssi alkoi... Ei vaa, eiku meikähän se on joka päätti, että nyt just koiralla alkaa juoksut! Eikös se muka mene niin että sen juoksun alkamisen voi ohjaaja koiran kanssa yhdessä päättää? Siis eihän sillä mitään tekemistä ole hormoonien kanssa? Niin että tyhmä minä kun aloitin koirani juoksut juuri tässä välissä...

Voi voi, pitää ens keväänä muistaa, että aloitetaan se juoksu myöhemmin. Menenpä laittaamaan kalenteriin muistiin...

No niin, nyt ollaan takasin. Juu siis ei päästy kurssille kun Terillä on juoksut päällä. No ei siinä mitään, ei sitten. Oli vaan suorastaan melko törkeetä käytöstä kurssin ohjaalta kun naama punaisena raivosi meille kentän laidalla! Olishan sitä voinnut jo aikasemmin mainita, että juoksusen nartun kanssa ei saa osallistua. Mikä ajatusten lukija minäkin olen! Aika moneen muuhun juttuun nimittäin saa osallistua myös juoksusen nartun kanssa. Meidän piti oikee kiertää kaukaa kentän laidalta, että ei vaan häiritä uros koiria! Mainitaan tässä vielä, ettei yksikään koira ollut meistä kiinnostunut (paitsi yksi pikku koira, joka räyhäsi Terille samalla kun omistaja kaiketi katteli maisemia).

Aika ikävähän se on kun ei me sitten IKINÄ päästä ainakaan ton seuran kurssille kun tosiaan niille juoksuille ei oikein mitään voi. Ne tulee kun on tullakseen ja Terille ne sattuu tulemaan just tähän aikaan vuodesta kun myös agilitykurssi alkaa. Ohjaaja sanoi, että harjoittelu on sitten kaikille tasapuolista kun kiimasia narttuja ei ole maisemissa. Mä vähän mietin, että ei se oikeastaan oo tasapuolista. Nimittäin jos sulla on narttu koira, joudut olemaan vuodesta aina vähintään se kaksi kuukautta (eli juoksujen ajan) harjoittelematta. Uroskoiran kanssa voit vetää sitten 24/7! Luulis että tonkin vois järjestää jotenkin muuten... No kesällä on kaiketi alkamassa toisessa seurassa agility ja ehkäpä päästään sitten sinne!