Tänään lähdettiin ensimmäiseen näyttelyyn. Ajokeli ei ollut kaikista mukavin, vettä tuli taivaalta ajoittain ja sitä oli myös tiellä aika lailla. Sää oli ikävä myös sen kannalta kun olimme viemässä valkoista koiraa näyttelyyn. Rapa, loska ja kura ei oikein näytä kivalta valkoisessa turkissa....

Bella ei tykännyt ollenkaan olla autossa. Lähes koko ajan läähätti ja istua nökötti paksissa. Kerran pysähdyttiin pissattamassa koiraa. Kaapelitehtaalla oltiin hyvissä ajoin, noin puoli kahdentoista pintaan. Meillä oli matkassa KAKSI navigaattoria ja silti onnistuin ajamaan harhaan...Nolostunut Heitettiin sitten pieni lenkki Lauttasaaren kautta!

Sisällä asetuimme kehän laidalle ja pistin Bellalle oman boxin pystyyn. Sinne se useamman kerran meni itsekseen huilailemaan.

Hitto kun mua jännitti meidän vuoron tullessa! Nartut 7 - 9 kk luokassa ei ollut muita kuin Bella. Bella käyttäytyi tosi hienosti kehässä ja saatiin KUNNIAPALKINTO!! Ja sitten Bella voitti nartut (3 kpl) ja Bella valittin rotunsa parhaaksi! Hymy Saatiin ROP kilvassa Bellan veljen kanssa.

Meidänhän piti sitten jäädä odottelemaan ryhmäkehiä. Onneksi homma eteni nopeasti, eikä tarvinut kauaa odottaa. Ryhmäkehässä oli 13 koiraa. Bella pääsi kahdeksan parhaan joukkoon. Harmittaa vähän kun ei voitu kunnolla juosta, koska meidän edellä oli joku hitaammin liikkuva rotu (oisko ollut puli...?). Tästä huolimatta Bella sijoittui neljänneksi ja päästiin palkinnoille!

En vois olla ylpeempi Bellan saavutuksista ensimmäisestä näyttelystä!!

ROP ja RYP IV !!!!

Oisin ollut erittäin tyytyväinen huonommistakin tuloksista. Ja ennen kaikkea olen ylpeä Bellan käytöksestä kehässä ja tuomarin arvostelusta! Arvostelussa ei ollut ainuttakaan negatiivistä tai rakentavaa kommenttia !?! Alla arvostelu

"Hyvin kaunis pitkälinjainen, narttumainen, suoraselkäinen kokonaisuus. Tasapainoltaan erinomainen. Hyvin kaunis pää ja ilme. Hyvin kehittynyt runko ja rintaehä. Erinomainen turkki ja väri. Sulavat, vapaat, pitkät liikkeet. Erinomainen luonne."

Eikös ollutkin aika hieno arvostelu? Seuraavaksi sitten viralliseen näyttelyyn. Siihen on aikaa pari kuukautta. Jää sitten nähtäväksi miten Bellalla sitten menee.

Kotona juhlittiin menestystä kinuski- ja liha-riistaleivoksilla Nauru