Tässähän on taas tovi ehtinyt vierähtämään! Ja LUMI ON SAAPUNUT MAAHAN!!

Ja sitähän on ihan kauheesti täällä (tai ei siis mitään verrattuna viime vuoteen). Koirat tykkää VALTAVASTI olla ulkona ja peuhata lumessa, etenkin Bella! Se on kyllä aivan sekaisin... Nauru Hihnassa kävelystä ei meinaa mitään tulla kun koko ajan pitäis saada juosta joko keppi tai lumipallo suussa. Viime vuonna oli ihan sama. Ja minä sitten tietenkin laiskana pidin sitä paljon vapaana eikä se hihnassa kävely paljoa parantunut... No mutta kevät tulee sit... öööö... kolmen kuukauden päästä ja sit helpottaa!! Nauru

Bellan kanssa käytiin HELSINKI WINNERissä 11.12.

Bellalla meni aika kivasti. Parasta oli kun ei se tuomaria pelännyt olleskaan. Liikkeet meni sitten päin pyllyä. Bella säikähti juostessa yhtä lattialevyä joka piti kolauksen ja sittenhän se ei oikeen nätisti enää mennyt siitä kohtaa... lisäksi se vähän liukastui muutenkin. Välillä se jäi jonnekin mun selän taakse (väisti vissii jotaa tahraa lattiassa) ja muutenkaan ei koira oikee ollut mukana. Tuomari antoikin meille sitten EH juuri sen kehnon liikkumisen takia. Tuomarina oli puolalainen Andrzej Kazmierski.

BELLA AVO EH

"Big, strong and rather long, with strong bones. Slightly sway in back and a little bit arch in loins. exc. in underline. Should move with better cordination. exc. coat and pigmentation."

Seuraaviin näyttelyihin mennään sitten vasta kevät puolella.

Bellan kanssa oltiin myös pikkujoulu MATCH SHOWssa. Bellalla meni tosi kivasti Hymy Se ei sieläkään pelännyt tuomaria (vaikka ei se ny syliinkään hyppinyt) Isoja koiria oli vajaa 20 ja Bella oli SIN 1. BIS-kehässä jäätiin viidenneksi, mutta palkinnoille päästiin! palkintoja on aina kiva saada, saapahan jotain takaisin ilmoittautumismaksusta. Myös Riikan Jade sijoittui ollen isojen koirien SIN 4.

 

Terin silmä on parantunut kivasti. Nyt sillä vaan on pieni kalju läikkä kuonossa ja mä aion viedä sen maanantaina eläinlääkäriin. Sopisi nimittäin sikaripunkkiin. Ja enkä mä jaksa enää pohtia, saapahan sitten selvyyden asiaan!

Terin kanssa on tarkoitus mennä vetämään lapsia! Hymy Nätisti se ainakin kulkee tyhjän pulkan kanssa. Ja kyllä mä uskon että hyvin sujuu lapsetkin kyydissä. Terpu kun osaa ottaa rauhallisemmin kuin tuo Bella-neiti. Toivottavasti saan jotain kuvia sitten! Hymy