Terin aamupäivä oli tänään tylsääkin tylsempi! Meillä kaksijalkaisilla oli tarkoitus nukkua pidempään, kun molemmilla oli vapaapvä. Yhdeksän jälkeen Terpusta alkoi tuntua, että ollaan nukuttu aivan tarpeeksi. Neiti kävi hakemassa illalta jäänneen luun olkkarista ja kolautti luun ÄÄNEKKÄÄSTI makkarin lattialle ja alkoi kaluamaan ÄÄNEKKÄÄSTI luuta. Teri ei oikeen osaa nukkua pitkään, kun meilläkin on yleensä tapana herätä joko ennen viittä tai sitten siinä kahdeksan aikaan.

Eipä koettanut Terpulle onnen päivät senkään jälkeen kun oli meikän ylös saannut. Koko aamupvä meni siivotessa ja Terin puuroja keitellessä. Tein kahta erilaista puuroa; molemmissa oli sama Oscarin puuroaines + riisi -pohja. Toiseen lisäsin sika-nautajauhelihaa raakana ja toiseen porsaan sydäntä sekä joulukinkun jämiä pakkasesta. Molemmissa lisämausteena valkosipuliöljy! Kyllä koiran kelpaa olla :)

Siivousoperaation jälkeen lähdettiin Tanjalle ja päivän tarkoituksena oli mennä treffaamaan Jadea. Menin odottamaan Tanjaa heidän viereeseen koirapuistoon (Koirapuisto nro 1) ja sieläpä odotti tarmokas Göötti-herra nimeltään Tarmo! Olipa kiva nähdä länsigöötanmaanpystykorva ihka elävänä luonnossa. Olen nimittäin tällä hetkellä ihastunut rotuun :) Olenpa jopa ajatellut sellaisen hankintaa lauman jatkoksi joskus kaukaisessa tulevaisuudessa. Tarmo ainakin vaan vahvisti omaa positiivista mielikuvaa rodusta!

Tanjan saavuttua jatkettiin porukalla matkaa toiseen, lähellä sijaitsevaan, koirapuistoon (Koirapuisto nro 2). Puistoa lähestyessä huomattiin, että siellä oli jo koiria. Paikalla oli 5 kk vanha saksanpaimenkoiran pentu ja saluki. Olivat kuulemma tekemässä tuttavuutta keskenään. Isäntinä oli kaksi nuorta herraa jotka olivat tainneet ottaa muutakin kuin vain keskiolutta... Jatkettiin siitä sitten matkaa sen jälkeen kun koirat olivat haistelleet aidan raosta.

Seuraavaksi lähdettiin kohti Koirapuisto nro 3, kurvattiin vaan mutkan kautta ja haettiin Jade ja Riikka auton kyytiin. Aikamoinen eläintarha meillä autossa olikin! Meikä kuskina, Jade ja Riikka etupenkillä, Tanja ja Luna takapenkillä (Tanja jätti Rudin kotia kun ei se oikeen koirapuistosta välitä) ja Terpu sikaosastossa takana. Alkumatkasta Teri ja Luna olivat sulassa sovussa matkanneet verkon takana auton takaosassa. Jaden tullessa kyytiin Luna alkoi kuitenkin räyhäämään niin lujaa, että Teri tavoistaan poiketen vastasi Lunan räyhäämiseen ja koirien (Lunan) turvallisuuden takia olikin paras erottaa kaksikko. Yleensähän Terin ja Lunan välit menevät niin, että Teri kiusaa Lunaa niin kauan, että Luna räjähtää Terpulle ja Teri loikkii pakoon. Autossa vaan Terillä ei ole pakoreittiä ja Lunahan ei siinä tilanteessa anna ainakaan periksi. Eipä siinä sitten Terpulle jää muuta vaihtoehtoa kuin rähjätä takaisin.

Koirapuisto nro 3:ssa oli paikalla kaksi koiraa: lapinporokoira narttu ja joku iso musta uroskoira. Mentiin sitten hetken haistelujen jälkeen koko konkkaronkka sisälle. Ennakkoluuloja oli vaan taasen ilmassa... Lapinkoiran omistaja epäili miten "tuo seefferi" pärjää oman koiransa kanssa! Terpu ei vielä kertaakaan ole ollut vihainen yhdellekään koiralle ja on tullut kaikkien kanssa toimeen, niin urosten, narttujen, pentujen, isojen ja pienien! Tiedän kyllä ettei näin välttämättä aina ole, mutta ärsyttää nuo ennakkoluulot!!! Ja enhän mä niin tyhmä oo, että menisin puistoon koiran kanssa joka ei tule muiden kanssa toimeen! Äly hoi, älä jätä!

No joo, Terihän ei siis pätkän vertaa välittänyt koko koirasta! Syynä saattoi tosin olla se, että puiston ainoa uroskoira oli aivan sekaisin Teristä!! Meikä onkin ootellut kovasti Terin juoksuja. Kovasti Terpu jaksaakin itseään lutkuttaa (aina yöllä kun muut yrittää nukkua), mutta minkäänlaista tiputtelua ei ole ollut. No mutta nyt meikäkin säikähti pari kertaa, kun uros pääsi kiipeämään Terin selkään! Ei tosiaankaan ole suunnitelmissa pentuja, muuta kuin se valkkari "pikkusisko" kesällä :) Onneksi tää koirakaksikko päätti pian lähteä, eikä meikänkään enää tarvinnut pelkää mummiksi tuloa ;)

Koirapuisto nro 3:een saapui vielä puolivuotias kultaisennoutajanpentu. Hyvin kaikki tuli toimeen. Tanja otti Lunan kanssa puiston ulkopuolella paikalla olo-harjoituksia ja meikä Terpun kanssa seuraamis- ja paikalla  olo-harjoituksia. Yllättävän hyvin Teri pysy paikalla, vaikka vähän pelotti laskea hihnasta irti! Tanja kertoikin, että jonkin matkan päästä oli kulkenut kissa. Huh, onneksi Teri ei sitä otusta huomannut!

Tää Koirapuisto nro 3 oli aika hyvä puisto; iso ja hieman vaihtelevaa maastoa. Sinne voisi vaikka mennä uudestaan. Varmaan tulee mentyäkin, kun en Terpua uskalla muuten vapaana pitää kaupunkialueella. Tulihan oltua ulkona noin kolme tuntia. Muutama kuva reissusta löytyy Jaden blogista. Yhdessä kuvassa näkyy se iso musta koira, joka oli kovasti lisääntymässä Terpun kanssa ;) Ihana vapaapäivä ja avaus viikolle!