Eli nyt se sitten alkoi: kauan odotettu kesäloma!!

Vihdoinkin on aikaa tehdä kaikkia omia hommia ja tietenkin touhuta Terpun kanssa! Agilityn alkeiskurssiakaan ei ole enää jäljellä kuin kaksi kertaa; seuraavalla kerralla on rataharjoitus ja sitten oman porukan "möllikisa". Varmasti jatketaan harrastusta, jos vaan jatkoa seuraa. Tänään meillä oli harkoissa jo kunnon radan pätkää. Muuten olisin tyytyväinen Terpun ja mun suoritukseen, mutta kun Terpu meni ja loikkasi niin vauhdilla A-esteelle, että kontakti jäi osumatta... Aika haasteellinen juttu, pitääpä oikein miettiä ja keksiä jotain ovelaa, millä saadaan homma toimimaan ;)

Lauantaina oltiin piiiitkästä aikaa rauniotreeneissä. Hitusen jännitti, josko Teri olisi koko homman unohtanut. Huoli oli vallan turha, hienosti tuntui muistavan! Toiveestani otettiin alkuun makkararinki ja siitä kaksi peräänajoa. Muistipa Teri haukkuakin! Ihana koira :) Ens kerralla sitten haasteellisempaa toimintaa. Ens kerta meneekin kahden viikon päähän, kun lauantaina radalla järjestetään kokeet! Lupasin lähteä maalimieheksi. Kiva päästä tarkemmin tutustumaan rauniokokeeseen, kun kuitenkin joskus voisin Terinkin kanssa osallistua. Ei sitten aikanaan jännitä ehkä ihan niin paljon...

Terpu on muuten ollut aika omituinen viimeiset pari viikkoa. Se tavanomaisesta poiketen viettää paljon aikaa meidän pihavarastoissa ja on milloin kaivamassa mitäkin kuoppaa. Toiminta ei ole päivittäistä, mutta jotenkin omituista kuitenkin. Oiskohan sillä valeraskaus? Painoakin kertyi jotenkin ihan ihmeellisen nopeasti ja huomaamatta. Kerrankin se sisällä monkui sängyn alle, vaikkei siellä mitään ollut eikä koira olisi sinne ikinä mahtunut. Seurataan tilannetta.