Terin kanssa oltiin viime lauantaina Lappeenrannan Agility Urheilijoiden (LAU) järjestämissä kisoissa. Kisat oli sisähallissa, keinonurmella. Aika uus tuttavuus ihan vaan tuo paikka meille (halli, alusta jne). TOSI hienot tilat muuten heillä siellä, vessatkin vissiin hienommat kuin meillä kotona Nauru Sinne siis vois mennä uudestaankin kisaamaan!

Meillä meni ihan OK, keskinkertaisesti. Ekana  ratana oli hyppäri. Harmillisesti ohjasin koiran jotenkin kolmannen hypyn ohi... siis Teri ihan vaan juoksi siitä ohi. Korjaus ja loppurata puhtaana. Yliaikaa radalta 6.75 ja se 5 (virhepistettä). Ihan täydellisesti menee omaan piikkiin toi vitonen... mutta mä olin ihan aatellu että ne alkuhypyt oli OK... vähän olivat viistosti linjassa, mutta kai sitten kolmoshyppy oli vähän käännettykin erisuuntaan.. en tiedä.

Tokalla radalla (agirata) päätin OIKEESTI juosta! Siis mennä vaan ja koira tulee perässä jos tulee Nauru Kyllä mä onnistuinkin juoksemaan, mutta hetkittäin vauhti hyyty...  etenkin A-esteen jälkeen kun ajatukset jäi hetkeksi kontaktille, minne Teriltä ei jäänyt yhtään mitään. Eli meille radalta virhepisteitä 10, sekä A-esteen ylösnousu että puomin ylösnousu....Huuto MUTTA saatiin meidän ensimmäinen - (miinus) merkkinen aika 2-luokassa, eli - 0,54 Hymy Ei ehkä pitäis iloita kauheesti kun heti vauhdin lisääntyessä ei toivoakaan osua kontakteihin.... no mutta mä oon silti iloinen! Alkoi jo pieni epätoivo iskee ettei meillä aika tuu koskaan riittämään. Nyt vaan treenii ja treenii. Eilen agitreeneissä jo treenattiin A-esteen ylösnousuu lätkän kanssa. Vaatii ehkä toistoja miljoona, etenkin kun nyt koira on saannut mennä sinne miten sattuu, mutta eiköhän se siitä. Bellan kanssa en TOD. tee samaa virhettä. ELi kontaktit ensimmäiseksi kuntoon ja sit vasta rataharjoittelua!

KOlmannella radalla olin päättynyt juosta vielä kovempaa, mutta Teri oli päättänyt toisin! Oli kyllä niin nihkeetä menoa Otsan rypistys Ja silti onnistuttiin ottamaan 5 A-esteen ylösnousulta Viaton Yliaikaa 8.59 sekuntia..... Meillä oli tossa radassa jo alku semmoinen, että tiesin sen verottavan Terin intoa. Mä tässä taiteilin Paintissa tämmösen "hienon" kuvan (älkää kuolko nauruun Nauru)

1316592328_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Menin ottamaan vastaan koiran tohon 2 ja 3 hypyn väliin (huomaa että hypyt todellakin olivat hieman eri linjassa). Siitä sitten sipsuttaen ympäri ja 3 takaa ja siitä putkelle. Mutta meidän kun Terpun kanssa pitäis saada aina vauhdikkaita lähtöjä... tää ei oikein ollut semmoinen. oisin voinnut ottaa koira 2 hypyn eteen ja kääntää se sylissä hypylle. Kukaan ei tehnyt noin. Vaarana ois ollut ainakin putkeen meno (putki ei kylläkään ihan noin lähellä ollut kuin piirustuksessa, enemmän siis vasemmalla). Meillä ei oikein niinkään, koska Teri aina tulee tosi voimakkaasti mun luo. Ainoo vaan että hypätessä 2-hypyn Teri olis varmaankin ollut jatkamassa matkaansa vastakkaiseen suuntaan kuin 3-hyppy... Mutta siis näin jälkikäteen harmittaa etten vaan riskillä tehnyt tota!!! Koska nyt näki ihan selkeesti ettei koira ollenkaan tykännyt taas noista "säätöhommista"

No ollaanpa taas yhtä kokemusta rikkaampia! Ja mun täytyy vaan ITSE JUOSTA!!! Terpu kun ei itsekseen etene mihinkään...

Alla meidän tulevia kisoja, tai siis joihin meno on suunnitteilla:

2.10 Seuran omat mestaruuskisat

9.10 Kotka (oman seuran kisat) 3 x startti

6.11 Hyvinkää/Vantaa (Hyvinkää 3xstartti, Vantaa 2x)

13.11 Porvoo (3xstartti)

27.11 Hyvinkää (2xstartti)

Joulukuussa ei sitten olekaan oikein mitään lähellä, eli se vois olla meidän "lepokuukausi" Hymy