Ensimmäinen yö meni... ööö... hyvin. Bella nukkui isossa häkissä sängyn vieressä. Pakko käyttää tota häkkiä, kun Teri vaan on niin kovakourainen. Se lätkii tassulla pentua ja "puree" korvia eli tekee just samaa mitä Lunallekin. Huonostihan sitä nukuttua tuli. Vähän väliä Bella alkoi vinkumaan ja meikä sitten kiikutti sitä ulos. Joka kerta teki pisut ja sitten taas nukkui rauhassa pari tuntia. Kertaakaan ei tehnyt häkkiin, eikä ole vielä sisällekään tehnyt. Kesäaikaan onkin niin helppo rampata tuolla pihalla vähän väliä.

Tässä tytöt huilaa. Seuraavaksi otetussa kuvassa Bellalla ei silmät enää pysynyt auki :)

1847861.jpg

Bella on kyllä jo tässä aamun aikana oppinut vähän käsittelemään tuota Teriä. Elikkäs monesti kun Teri edes lähestyy Bellaa, vinkasee pentu ja Teri pysyy loitommalla. Ihan koko ajan vaan pitää molempia vahtia. Bella kun on niin pieni-vauva vielä ja Teri ei kunnolla tajua sitä. Tuo häkki on kyllä hyvä yö aikaan, saa kaikki ainakin jonkinlaisen nukkumarauhan.

Äsken sitten kävi ikävä juttu, kun Terpu karkasi pihalta. Maantiellä meni Terin koirakaveri Pave ja sinnehän Teri perässä pinkoi! Ei sitten millään tavoin kuunnellut. Nyt on sitten ehdottomasti pidettävä Terillä liinaa perässä pihalla, ettei koira ala kuvittelemaan, että nyt saa tehdä mitä vaan kun meikän huomio kiinnittyy pentuun. Oisin nimittäin saannut estettyä, jos liiina olisi ollut perässä... Onneksi oli tuttuja. Menin Bella sylissä vastaan. Bella oli ihan peloissaan kun Teri ja Pave töhäsivät ja sitten Pave vielä haukkui ja Teri hyppäsi pari kertaa kohti. Aikalailla siis sekamelska (ihmisiä Bella ei pelännyt yhtään) Kuinkakohan rankka vuosi tässä vielä on edessä? Terillä ja Bellalla on muuten tasan 1,5 vuotta ikäeroa (välitriviaa).

Tässä vielä toinen tämän aamun kuva. Tässä ollaan vielä puhtaita, mutta nyt turkissa on punaisia läikkiä siellä täällä, kun piti marjapuskissa juoksennella (siis marjoista värjäytynyt).

1847922.jpg

Huomenna Bella täyttää 8 viikkoa! Sitten taas uusia kuvia :)