Pari päivää sitten käytiin tapaamassa Jadea. Treffattiin yhdessä koirapuistossa. Onneksi saatiin olla omassa porukassa. Mä en nimittäin halua laittaa omia koiria yhteen ventoviereiden ihmisten ventoviereiden koirien kanssa. Teristä tuli aivan uusi piirre esiin; se melkeinpä rähjäsi Jadelle (tai siis rähjäsi). Ei sekään nyt mikään vakava juttu ollut, Jade kun alistui Terille. Enpä tiedä sitten mitä jos olisi ollut joku innokkaampi vastassa. Tähän asti Teri on siis tullut kaikkien tapaamiensa koirien kanssa toimeen ja se on itse usein myös alistunut. Jade ja Teri eivät edes olleet täysin vieraita toisilleen, vaan ovat ennenkin tavanneet (ei kylläkään viime kuukausina).

Mä vähän ajattelin, että tilanne saattoi johtua siitä, että me jo oltiin siellä puistossa ja Jade ja Riikka tulivat ns. Terin reviirille. Niin ja voihan olla, että Teri halusi suojella "meidän laumaa" nyt kun Bellakin on porukassa. Ja sitten tietysti ikäkin varmaan vaikuttaa, Terihän täyttää kohta 2 vuotta, siitä tulee täysi Bitch! Kyllähän mä Terille kerroin mitä tykkäsin tollasesta toiminnasta ja loppuaika vietettiinkin ihan sopuisasti. Teri lähinnä hengaili ovella ja odotti koska pääsee pois, pöllö ;)

Bella ja Jade jopa hiukan leikkivät kun juoksivat pitkin puistoa. Bellasta homma oli hauskaa niin kauan kun Jade juoksi edellä ja se itse perässä. Auta armias jos Jade päätti juosta perässä, ei ollut yhtään kivaa :( Siinähän sitten Bella pyöriskeli penkin alla ja heti ampaisi perään kun Jade lähti.

Tässä pari huonoa kuvaa puistosta

2068708.jpg

Tässä on sitten näitä penkkikuvia....

2068711.jpg

2068712.jpg

2068713.jpg

2068714.jpg

Ja välillä "avomaastossa"

2068715.jpg

Ja vielä pari kuvaa Jadesta :)

2068718.jpg

2068719.jpg