1631043.jpg

Eikös oo valpas koira? Noin se möllötti keskellä pihaa kun mä puuhailin omiani (eli hoidin puutarhaani, vai kehtaako sitä nykyään edes tota sanaa käyttää?) Siinä se sitten möllötti ja meikä ehti napsia vaikka kuinka monta kuvaa!

1631066.jpg

Noista kuvista ei edes huomaa, että Terpulle on kerääntynyt hieman ylimääräistä vyötärölle! Pari viime viikkoa ovat olleet niin lämpimiä, että koiran liikunta on jäännyt vähemmälle. Monesti Terikin on vaan keskellä päivää mennyt sisälle huilimaan, vaikka itse olen puuhaillut pihalla. Onneksi helteet ovat hetkeksi hellittäneet ja taas koirakin jaksaa paremmin! Pienoiseen pyöristymiseen on osasyynä myös herkut, joita Terpu onkin saannut ihan kiitettävästi. Mummi mm. toi Terpulle juhlista grillatun sian (tai siis sen mitä juhlijoilta jäi, eli läskit ja nahat, nam!) Niin tai sitten Terin karkureissu juoksujen aikaan onkin tuottanut hedelmää ja kohta pukkaa pentuja maailmaa.... taitavat sitä ennen kuolla nälkään, sillä nyt taas palataan koiran kanssa normaaliin päiväjärjestykseen ja jätetään herkut pois päivittäisestä ruokavaliosta!

Sään viiletessä lähdettiin tänään tapaamaan koirakavereita, Illua ja Oskua! Teri ja Illu ne vaan jaksavat töhötä :) Hauskaa, että ovat niiiin kavereita. Muuten onnistunut mettäreissu, mutta kerran Teri meinasi jo tosissaan lähteä hajun perään (jänis, rusakko, kissa, mikä lie)....

Tässä vauhdikas kuvasarja vauhdikkaasta kaksikosta

1631100.jpg

1631102.jpg

1631112.jpg

1631115.jpg