Tänään täällä on ollut upea sää, mutta niin on tainnut olla koko Suomessa! Toivottavasti monenkaan ei ole tarvinnut olla töissä tälläisenä päivänä ;) Ja aika upeana jatkuu yökin; täysikuu valaisee niin, että meidänkin pihalla näkee mainiosti, vaikkei valaistusta olekkaan!

Terpun kanssa oltiin aamupäivällä vajaan kahden tunnin lenkillä. Suurimman osan ajasta sai koira juosta vapaana. Ihan kahdestaan saatiin koko reissu kulkea. Yhtään ihmistä ei tullut vastaan missään, ei vaikka sää oli niin upea!

Kuljettiin Terin kanssa niin metsässä, pelloilla kuin myös joen varrellakin.

1395681.jpg

Jaksoin ehkä kahden kuvan verran yrittää ottaa Teristä poseerauskuvia. Niin ja kuten kuvasta näkyy, huonolla menestyksellä ;)

1395679.jpg

Iltapäivästä kokeiltiin Terin kanssa agilitya. Tänään olisi pitänyt ottaa myös seuraamisharjoituksia, mutta jäi tekemättä. Teri osaa aika hienosti noi meidän esteet, taitaa jopa tunnistaa ne nimeltä. Hyvin ottaa kontaktiakin, ihan näkee että koira tykkää hommasta! No täytyy myöntää, että loppua kohden se kontaktikin katosi jonnekin. Pyysin Ukkoa kuvaamaan meidän harjoituksia, mutta eihän siitä oikein mitään tullut. Ukon kuvaamisessa ei siis mitään vikaa, mutta meillä Terpun kanssa on vaan niin vauhdikasta menoa, että ei siinä vauhdissa kukaan pysy tai ei ainakaan mitään kuvia ehdi ottaa! Niin ja sitten niissä vähissäkin kuvissa näkyy melkein jokaisessa meikäkin ja sehän ei ollut tarkoitus...

Tässä kuvassa harjoitellaan keppejä. Pari kertaa meikä ihan pysähtyi ihmettelemään miten hienosti Teri osasi pujotella. Eli harjoittelun sekaan mahtui myös muutama nappi-suoritus!

1395691.jpg

Eipä oikein muita "fiksuja" kuvia saatu... Ei vaikka kuvia otettiin toista kymmentä! No tässä vielä yksi kuva, jossa Teri odottaa koska hypätään. "Hyppy!" - ja eikun menoksi!

1395695.jpg