Tulipahan taas tänään treenailtua Terpun kanssa. Tanja lähti mukaan seuraamaan pelastuskoira-harkkoja. Otettiin Terin kanssa alkuun makkararinki. Nyt Teri oli rohkeasti mukana, mutta, mutta... eipä koira tullut heti luokse kun olisi pitänyt ottaa kiinni. Nyt onneksi osasin jo ajatella järjellä ja enkä ottanut askeltakaan koiran suuntaan! Siirryin aina vaan kauemmaksi koirasta ja tulihan se sieltä sitten.

Makkararingin jälkeen otettiin peräänajo. Vinkkasin maalimiehelle, että Teriä voisi haukuttaa, kun se nyt periaatteessa ainakin osaa haukkua. Terpu ei nyt ollut niin innokkaana lähdössä maalimiehen perään. Vai olisikohan se jo oppimassa, että perään pääsee vähemmällä hötkyilylläkin?!? Tuskinpa vielä. Perään kuitenkin lähti heti käskystä! Piilolla Teri haukkui hienosti!! Käskystä nyt kuitenkin, mutta haukku ku haukku. Meikä on ylpee, vasta kolmas kerta ja jo tuon verran edistystä! Harmittaa vaan AIVAN vietävästi kun en ensi kerralla pääse. Toivottavasti Teri ei unohda kaikkea opittua ;)

Itse sain olla maalimiehenä kahdelle koiralle, rottwailerille ja kelpielle. Hauskaa oli. Kiva nähdä miten muut koirat työskentelee, kun itse en koskaan näe miten se Teri sinne piilolle menee. Tanja oli ottanut mukaan Lunan. Treenien lopuksi mä ehdotin että Lunalle otettaisiin makkararinki. Se ois ollu niiiin näkemisenarvoista! Alkuun Luna ei uskaltanut mennä minnekään. Tanjan jalkojen välistä uskalti just ja just ottaa makkaran. Kolmannen henkilön kohdalla alkoi jo rohkaistua ja mun luokse tuli tietysti rohkeasti. Loppujen lopuksi Luna juoksi innoissaan ihmiseltä ihmisen luo! Hauska koira! Tanjakin tais innostua hommasta, katellaan.

Käytiin vielä porukalla kävelemässä kaupungilla. Teri oli enemmän kiinnostunut Lunasta kuin muusta. Mutta edistystäkin oli havaittavissa. Tämän jälkeen ajettiin kentälle, jossa otettiin Terin kanssa luoksetuloja. Homma toimi hyvin, häiriön allakin. Kunnes häiriönä oli Luna. Loput voikin arvata... harjoitukset jatkuu!