Sunnuntaina oli Bellan vuoro käväistä ihan oikeassa näyttelyssä eli Haminan kaikkien rotujen näyttelyssä 17.5.2009. Mulla ei liiemmin ole kyseisestä keikasta kerrottavaa, kun en itse mukana ollut. Aamusella Minna kävi hakemassa Bellan meiltä ja he suuntasivat siitä kohti Haminaa. Me käytiin sitten Terin kanssa vähän pyöräilemässä ja sitten mun piti lähteä töihin.

Valkkareita oli 17 ja Bellan luokassa (siis JUN narttu) oli viisi koiraa. Bella sai laatuarvosanaksi ERI (jes!) ja oli luokkansa kolmas!!! Hymy Kivasti oli esiintynyt. Häntä vaan oli ollut taas taivaissa. Tuomarina oli saksalainen Hassi Assenmacher-Feyel. Alla Bellan arvostelu:


"10 months. Nice feminine head. Good headlines. Dark, well placed eyes. Good ear carriage. Well build body. Correct in all parts. Front movement could be better. Nice coat and temperament."

Bellalla on nyt kaksi näyttelyä takana. Molemmat tuomarit ovat tykänneet luonteesta Hymy Valitettavasti molemmilla tuomareilla on ollut huomautettavaa Bellan etuliikkeistä. Noh, sehän on vasta niin nuori! Hymy Saas nähdä mitä tuomari tykkää torstaina kun suunnataan kohti Lappeenrantaa ja ryhmänäyttelyä. Silloin Bellalla on vielä karvoja jäljellä, mutta Kotkassa ei sitten varmaan yhtään...

Näyttelyssä oli paljon tuttuja valkkareita. Nemin ja Jaden tuloksista voi käydä lukemassa täällä ja Lukaksen hienosta suorituksesta täällä.