Olipa kiva yllätys saada kukkasia Saksanpaimenkoira Donnalta ja Sarilta :)
etenkin kun en ole ehtinyt kauaa blogia pitämään (noin 3 vkoa). Niin ja mun atk-taidothan on peräisin ala-asteelta.... ihme, että koko blogin olen saannut aikaiseksi.

1205443.jpg

"Give the award to 10 people whose blogs bring you happiness and inspiration and make you feel happy about blogland. Let them know by posting a comment on their blog so they can pass it on. Beware you may get the award several times."

Ja sama suomeksi:

"Jaa palkinto eteenpäin 10 henkilölle, joiden blogit tuovat sinulle hyvää mieltä ja inspiraatiota ja tekevät elosi blogistaniassa onnelliseksi. Ilmoita palkinnosta heille kommentilla, jotta he voivat jakaa sitä eteenpäin. Varaudu siihen, että voit saada palkinnon useita kertoja".
 
Nyt mun pitäisi jakaa kukkasia 10 blogille. Taitaa olla vaikeaa, kun en vielä kovin paljon ole ehtinyt muihin blogeihin tutustua. Alla seuraavat kukkien saajat, katsotaan tuleeko ihan kymmentä...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Siihen tais sit lista jäädä. Yllä mainituissa blogeissa käyn säännöllisesti vierailemassa. Muihin en vielä ole niin ehtinyt tutustua. On muuten aika saku-painoitteinen linja... Laitan huomenna ilmoitukset kukkasista asianosaisille.