Juupa juu, sehän on siis jo marraskuu ja kohti joulua mennään. Saas nähdä miten joulua vietetään... Niin että kenen nurkkiin saa kahden koiran kanssa mennä pyörimään! Vaikka ihan kivahan sitä kotosallakin on olla. Tulevassa joulussa on ainakin jotain valkeeta, kun on tuo söpöläinen Bella :)

Mahtavia ilmoja pidellyt tässä viime päivinä. Oikeen ilo ja nautinto on ollut liikkua syksyisessä säässä. Harmi vaan kun talosta loppuu kuivat ja puhtaat pyyhkeet sekä kengät! No mutta onneksi kaiken tämän märän ja kylmän keskellä saamme kuitenkin nauttia auringon valosta... valosta, jota riittää jopa kello viiteen asti! Ja näillä eväillä mennään sitten seuraavat viisi kuukautta, hip hei, hurrei!

Teri ja Bella kävi moikkaamassa Illua ja Oskua. Tässä ainoa kuva jonka sain kunnes alkoi satamaan. Hyyvvää....

2029723.jpg

Tänään oltiin Terin ja Bellan kanssa rauniotreeneissä. Bellalle otettiin makkararinki ja sitten peräänajo. Tais vaan välimatka olla Bellalle liian pitkä, kun ei ihan muistanut missä maalimies oli. Ajan kanssa sitten löytyi. Musta koko juttu meni "bellamaisen hyvin", eli olen tyytyväinen. Nähtäväksi jää harjoitellaanko Bellan kanssa pelastusta vai mitä...

Terilläkin meni ihan kivasti. Kaikki kolme maalimiestä löytyi. Ilmaisussa olisi parannettavaa, ilmaisee tällä hetkellä pikemmin ääntelemällä kuin haukkumalla. Pääasiahan se on, että ohjaaja eli minä tietää mitä ja miten koira ilmaisee. Terin kanssa pitäisi päästä mukaan hakuporukkaan.

Teri on ollu jotenkin masentuneen oloinen viime aikoina. Enpä tiedä voiko koira olla masentunut. Se vaan on jotenkin surkeen näköinen. Toivottavasti ei kuitenkaan ole sairas. Ehkäpä tää liittyy Bellan tuloon jotenkin. Huomio kun jakaantuu eri tavalla... plä plä plää... Mene ja tiedä, kunhan ei vaan ole kipeä!

Bellalla oli tänään edessä kunnon "rappusharjoittelut". Mentiin äipälle kylään kerrostalon toiseen kerrokseen, jossa on puoliksi avoportaat. Ekan nousun aikana ensimmäisellä tasanteella koiran takajalat vatkasi niin että enpä ole ennen moista nähnyt! No lähtihän se siitä sitten paremmin sujumaan kun harjoiteltiin. Rappusia pitää kuitenkin vielä harjoitella jonkin verran. Huomenna mennään koirakouluun ja käydään samalla reissulla jossain rappukäytävän rappusia harjoittelemassa. Terin kanssa agilityyn pitkästä aikaa! Saas nähdä mitä tulee, vai tuleeko mitään :)

Seuraavassa Bella ja Ballo ;)

2029795.jpg

2029796.jpg

2029798.jpg

PS. Unohdin mainita, että ollaan Minnan kanssa aloittelemassa valkkaritoimintaa kymenlaaksossa. Niin että ilmoittautukaa kaikki kiinnostuneet valkkareiden omistajat minulle tai Minnalle sähköpostilla! Kokoonnutaan yhteen niin harjoittelun kuin vapaan yhdessäolon merkeissä. Postia, postia, postia :)