Ahkerimmat lukijat ehtivät huomata, että oltiin Bellan kanssa koiranäyttelyssä viime viikonloppuna. Sitähän varten pitää koira pestä! Ja puhdas Bellasta tulikin Hymy Ajattelin sitten ottaa koirista, etenkin Bellasta, kuvia kun olivat kerrankin puhtaita.

No.... eihän siitä mitään tullut Otsan rypistys Heti kun laskin vapaaksi,  niin eikös se Bella ollut ensimmäisenä ojassa. Huuto. Ei vaan, oikeasti Nauru.

Tässä Bellan parhaimmistoa lenkiltä:

1323289878_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Teristä olisin saannut ihan HUIPPUkuvan.... En vaan osannut käyttää kameraa ja tuli sitten tuo salama siihen... ja lopputulos on valotuksen suhteen kaikkea muuta kuin hyvä....

 

1323290680_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tässä Terpu ihan normi valossa:

1323291276_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

 

Tänään kävin koirien kanssa "treenailemassa". Bellan kanssa tehtiin TOKOliikkeitä ja Terin kanssa agilityn kontaktipintojen treeniä. Meni TOSI mukavasti! Bella oli niin hienosti mukana Hymy Sain loppua kohden aika vauhdikastakin maahan menoa. Meidän kompastuskivi onkin sitten se sama, aina ja ikuinen, seuraaminen Nolostunut Pari askelta kestää ja that's it! Antakaa joku mulle, pliiiiiiiis!, sitä malttia treenata seuraamista vain muutama askel kerralaan! Aika pitkä matkahan tässä on "koekestävyyteen".... HUoh. Muuten meni tosi kivasti Hymy

Terpun kanssa myös tosi hyvät kontaktitreenit. Samalla linjalla kun jaksaa jatkaa, niin hyvä tulee Hymy Kaipaisin edes YHTÄ hyppyä vanhalle (seuran) kentälle, niin saisi treenattua aika montaakin juttua!

Teri muuten viime agilitytreeneissä huusi kuin syötävä Otsan rypistys Jo ensimmäisen esteen eli hypyn jälkeen, matkalla putkeen, vingahti. Se kauhee huuto alkoi sitten myöhemmin kun tein hypyn jälkeen persjätön. Saattaa olla että astuin sen tassun päälle, ehkä en. On Terin tassun päälle ennenkin astuttu ja häntä on jäänyt oven väliin useammin kuin tarpeeksi. Kertaakaan se ei ole huutanut yhtä paljoa. Voisko syy olla siinä, että harvemmin MINÄ olen ollut se joka näitä tilanteita aiheuttaa!?! Jos se vaan sai jonkun "shokin"!?! Sopii ainakin toivoa.... nimittäin olisi ihan kamalaa jos kyseessä olisi jotain rakenteellista vaivaa... Koira on kuitenkin kuvattu, eikä mitää pahaa ollut silloin havaittavissa.

Tällä viikolla LUPAAN saada kasaan "kontakti-kehikot" ja päästään Bellan kanssa treenaamaan kontakteja. Olisi jo korkea aika, jos joskus tahtoo päästä kisaamaan!

TÄLLÄ VIIKOLLA on muuten luvassa KOIRAMAISTA OHJELMAA!!!

 Saattaa olla että en itse osallistu tapahtumiin, mutta vinkiksi muille Silmänisku

Lauantaina on AGILITYN MÖLLIKISAT Kouvolassa alkaen klo 10.00. Lisää Homeetan sivuilta!

Sunnuntaina on vuorostaan MATCH SHOW alkaen klo 12.30 Kotkassa KKS:n uudella hallillla. Lisätietoja KKS:n keskustelupalstalta.