Kevät on siitä ihanaa aikaa, että silloin kaikki ötököt ja muut öllimölliäiset kaivautuvat koloistaan ja lähtevät riemastuttamaan meidän koiruuksia :) Terpulle riitti pitkäksi aikaa iloa ikkunassa lentelevästä kärpäsestä! Meikä lueskeli äsken aivan omassa maailmassa juuri postista tullutta "Valkkariviestiä" (eli Suomen Valkoinenpaimenkoira Ry:n jäsenlehteä; ja kyllä joo, olen jo liittynyt yhdistyksen jäseneksi, vielä kun saisi sen valkkarin!) Ukko tuli siihen ja ihmetteli mitä Teri meikän rakkaiden viherkasvien seassa ikkunan ääressä touhusi. Siellähän se kärpästä jahtasi!!

1415225.jpg

Hassu kärpänen lenteli jatkuvasti päin ikkunaa ja Teri yritti luovia kukkien seassa. Meikälle tuli kiire pelastaa kasvit, ennenkuin Teri jahdin huumassa rikkoisi, hajoittaisi ja tuhoaisi meikän rakkaudella hoidetut (juupa joo) kasvit. Suurimman osan ajasta Terpu vaan tuijotteli kärpästä ja seurasi perässä kun ötökkä lenteli ikkunassa!

1415268.jpg

1415257.jpg

Muutaman kerran Terpu sai napattua kärpäsen suuhun. Mutta eihän sitä siellä voinnut pitää, kun niiiin hassulta pörräävä kärpänen tuntuu suussa ;) Ja aina vaan se ötökkä jaksoi lennellä! Kyllä siinä jonkin aikaa meni ennekuin Terpu sai kärpäsen hengiltä ja mielenrauhan itselleen. Mutta hip hei, kevät tulee ja ennenkuin huomaakaan on jo kesä!! Ja mikäs sen kesäisempää kuin joka paikassa pörräävät kärpäset ;)

1415244.jpg