Eilen aloitettiin Terpun kanssa agilityn alkeiskurssi. Aika kivalta tuntuu, vaikkei ekalla kerralla vielä itse hommaan asti päästy! Hienosti Teri osasi olla. Kukaan ei rähissyt toisilleen (mitä nyt yks terrieri hieman yritti, sellaisia kun ovat ;) Meikä vaan alkoi pohtimaan mitä muka teen niin väärin lenkillä kun silloin Teri saattaa alkaa rähisemään vastaan tulijoille. Onks se sit vaan koiran mielestä niin paljon uhkaavampi tilanne lenkillä...

Agilitya harjoitellaan kahdesti viikossa, heinäkuun alkuun asti. Huomenna aloitetaan hypyillä, putkella ja kepeillä. Me ei vaan päästä! hah, elikkäs aika hyvä alku. Ei vaa, meikällä on iltavuoro ja aamupäivällä hammaslääkäri. Hammaslääkäriä ei tosiaankaan huvita siirtää, sillä näillä jonotusajoilla sisään pääsee seuraavaksi vasta loka-marraskuussa.

Terillä on muuten karvanlähtöaika. Kyllä se vaan joka kerta jaksaa ihmetyttää miten paljon sitä karvaa lähtee. Ja vielä sitä ei edes lähde kunnolla! No mutta meikää ei karvat haittaa. Aina puhdas ja siisti koti ei ikinä vois tuoda yhtä paljon iloa elämään kuin Teri tuo :)

Tässä Teristä aamulla otettu kuva. Se niin herttaisesti makasi pää omalla tyynyllä. Agilitykurssilla taas kummasteltiin miten Teri on ihan sakemannin näköinen. Onhan se aikalailla sinne päin :)

1614983.jpg

Tässä vielä (sumea) lähikuva.

1614990.jpg

Yritän ehtiä kirjoittamaan agilitykuulumisia. Tulee vaan aika kiireinen kesäkuu, kun on tuo kurssikin. Onneksi heinäkuussa on loma! Sitten pitäis ainakin olla aikaa...

Hauskaa ja kesäisen lämmintä viikkoa kaikille!