Jaahas, Lahdesta päästy kotio ja tässä hiukan huilataan ennekuin lähdetään pihalle hommiin. Matka Lahteen meni tosi rattoisasti, oikeen maisemareittejä pitkin. Lahteen päin vois suunnata useamminkin kun ei sinne kauaa tästä ajanut!

Näyttelyn tuloksena JUN EH. Narttuja oli junioriluokassa 10 ja vain kaksi koiraa sai ERIn. Bella seisoi aika nätisti, mutta juoksussa sitten onkin parannettavaa. Toisella pitkällä sivulla veti koko ajan keskelle. Toinen sivu vuorostaan meni niiiin nätisti. Ihme ja kumma. Mä jo ehdin yhden teorian laatia. Aattelin nimittäin Bellan kenties vetävän kohti häkkiä kun siihen suuntaan juostiin. Sitten kun käännyttiin häkistä pois päin, niin se juoksi niin nätisti. Lisäksi Bella kantaa häntäänsä aika korkealla. Ei se mikään rakenteellinen juttu ole. Se vaan on sen verran varautunut kehässä, että tahtoo hiukan pörhistellä. Lisää vaan luottoa koiraan ja koiralle minuun, niin eiköhän se hännän nostamisen tarvekin vähene. Lisäksi juoksutreeniä, juoksutreeniä ja juoksutreeniä. Liikkeet täytyy saada kohdilleen.

Arvostelu itsessään oli musta hyvä. Tuomarina toimi siis Marja Talvitie

"Erittäin hyvän tyyppinen. Vielä hieman kapea, mutta oikeanmallinen pää. Lyhyt, pysty olkavarsi. Hyvä runko. Hieman niukka polvikulma ja alaskiinnittynyt häntä. Liikkuu edestä vielä hieman löysin kyynärpäin. Hyvä karvan laatu. Käyttäytyy rauhallisesti. Tarvitsee vain aikaa."

Mä erityisesti tykkään siitä että Bellan käytös miellytti tuomaria ja että hänen mielestään koira tarvitsee vain aikaa :) Tästä on hyvä jatkaa kohti seuraavaa näyttelyä! Seuraavaksi Bella onkin Haminassa Minnan kanssa 17.5.2009.

PS. Sainpas ostettua Bellalle sopivan näyttelyhihnan :) Ei niitä sopivia ihan joka paikasta tunnu löytyvän...