Joopas, juu, mitäs tässä lähtis kertomaan? Olin tänään Terpun kanssa reilun kahden tunnin lenkillä. Käveltiin tohon läheiseen "taajamaan" totuttelemaan "semi-kaupunki" menoon. Yhtään koirakkoa ei kylläkään tullut vastaan :(

Vähän harjoiteltiin yksinoloa, kun jätin Terpun hetkeksi Ärrän ulkopuolelle ja itse menin ostamaan karssuja ja Kenoamaan. Hyvin se tais mennä (varmastihan en osaa sanoa, kun itse oli sisällä), ainakin nätisti istui paikalla kun tulin takaisin. Meikä ei kuitenkaan oo koskaan ymmärtän, miksi koirat pitää jättää kauppojen yms. ulkopuolelle hihnaan? Ihan OK, jos pikasesti käy sisällä, mutta useesti näkee mummoo, jotka pelaa marjapelejä samaan aikaan kun koira palelee pihalla. Musta lenkki on lenkki, ja kauppareisu on kauppareissu. Mäkin harjottelen tota yksinoloo vaan sen takii, kun BH-kokeessa kyseistä asiaa vaaditaan. Sitäkään mä en aina tajuu, kun jengi ottaa koiransa mukaan autoon kauppareissulle. Useasti samat tyypit sanoo, että "ei voi" jättää koiraa kotiin !?! Musta noi kauppareissut oli just mainio tapa opettaa Terpua yksinoloon! Poissa kun ei oltu kuin noin tunti kerrallaan. Samoin meinaan toimia kauan odotetun pennun kanssa.

Saihan Teri tänään kehujakin! Yks toinen koiranomistaja kehui Teriä upean näköiseksi koiraksi. Tais tämäkin henkilö luulla Terpua sakemanniksi... Meikästähän Terpe ei oo nähnytkään saksanpaimenkoiraa, koska oon enemmänkin rotuun perehtynyt! Ehkäpä "maallikon" mielestä Terpu näyttää sakulta. Mutta jos vertaa esim. Seraa ja Teriä, niin ovathan ne kuin yö ja päivä! Blogisakukavereista Terpu muistuttaa ehkä eniten Donnaa, molemmat kun ovat aika vaaleita ja melko lyhytkarvaisia. Luonteeltakin Donna ja Teri muistuttavat kovasti toisiaan, tai ainakin mitä juttujen perusteella voin kuvitella.

No mutta, ottihan meikä kamerankin mukaan kun aattelin ottaa kuvia "Koirakuvat-viikkohaasteeseen". Tietysti akku loppui jo alku metreillä, että se siitä... Pitää kai kaivella arkistoja kun ei jaksa suurempaa vaivaa nähdä. Oonko vielä kertonut "MAALISKUU-MISSIOSTA"? Jos en, niin palataan aiheeseen myöhemmin!

Alla muutama kuva parin päivän takaa.

1349879.jpg

Leikkejä valon ja varjojen kanssa...

1349885.jpg