Taas se viikko vaan on vierähtänyt... ja meikästä on tullut jo vuoden vanhempi ;) Uusia kuvia ei koirista ole otettu. Ulkonakin kun on ollut niin sateista viime päivät, ettei se oikein mikään kuvauskeli ole... Tulipahan ainakin se perinteinen Suomen syksy tännekin. Ei sitä ainakaan oltu odoteltu, ois vaan saannut aurinko paistaa!

Tiistaina oltiin pitkästä aikaa agilitytreeneissä. Meitä ei ollut kuin kolme, saatiin kunnolla harjoitella. Olihan siinä sitten enemmän sitä esteiden kantamista... Aika mielenkiintosesti meni harkat. Olin nimittäin itse aivan ruosteessa! Enhän mä muistanut edes esteiden nimiä! Haloo, kuinka pahvi voi olla?!? Lisäksi radalla oli yksi juttu, jota ei olla harjoiteltu kuin kerran. Mutta ihan kivasti meni siitä huolimatta. Onneksi Teri on sellainen luonnonlahjakkuus, ettei edes mun täydellinen osaamattomuus sotke koiraa ihan pahasti! Parin viikon päästä siirretään harkat sunnuntaille ja sitten mekin päästäis melkein joka kerta.

Käytiin me Illu-kamun kanssa juoksemassa viikolla. Kyllä ne vaan on niin hyviä kamuja. Ihan sama, vaikka toiset sanoo, ettei koirat oo kavereita keskenään. Tulkoot kattomaan noita kahta ja tekemään omat johtopäätökset! Tässä olisi yksi kuva kaksikosta, joka on kuvaa erittäin hyvin tätä kaksikkoa

1956348.jpg

Bellan kanssa ei olla tehty mitään erikoista. Oikeastaan aikaa on ollut vähän turhankin vähän! Hiukka kävelty tuolla taajamassa ja teki Bella tuttavuutta Paveen aidan takaa. Bella on sitten itse keksinyt erikoisempaa tekemistä. Se on nimittäin tuhonnut pari viherkasvia!!! Tai no silminnäkijöitä ei ole ollut paikalla, mutta tuskinpa Teri niitä olisi tuhonnut.

1956353.jpg

^ Toi kuva on "Viherkasvin no:2 tuho" Tai no tuota kasvia (toi palmu tossa valkoisessa ruukussa, jonka olen jo nostanut pystyyn ja kerännyt osan mullasta takaisin ruukkuun) ei kokonaan tuhottu. Nostin se turvaan toiseen huoneeseen. Samassa yhteydessä Bella tuhosi yhden saintpaulian. Siitä ei jäännyt todistusaineistoa! Edellisenä päivänä lähti toinen palmu, johon jäi muutama hassu lehti latvaan! Ja sitten tosta olohuoneen pöydältä on kovasti yritetty tuhota tulilatvaa, monena päivänä ollaan käyty pikkusen repimässä. Ja sitähän meikä ei sulata! Nimittäin, että pöydältä käydään repimässä. Odotellaan josko se Bella erehtyy meikän silmän alla pöydältä repimään... Silloin saa koira sellasta kyytiä, että oksat pois!! Nyt on saannut kasvit olla rauhassa pari päivää. Tossa penkin reunalla olis aika hyvällä hollilla tuo piikikäs kaktus... josko oppis kantapään kautta... En kai oo ilkeä?

Tiistaina meidän lammelle ilmestyi joutsen! Vähänkö olin ihmeissäni, kun Teri ensimmäsen kerran lähti ihan satalasissa vahtihaukulla lammelle. Siellä se joutsen uiskenteli, ihan yksinään. Keskiviikkona Teri oli jo tottunut joutseneen eikä sitä enää haukkunut, saattoi hetken aikaa seurata sen puuhia ja tuijottaa. Alla pari kuvaa joutsenesta ja Teristä. Mun kameralla vaan saa niin huonoja kuvia, kun täytyy "tsuumia" käyttää.

1956377.jpg

1956379.jpg

No eilen sitten kävi ikävä juttu :( Oltiin Ukon kanssa syömässä ja ikkunasta nähtiin, että nyt se joutsen on tossa meidän rannassa. Ajattelin mennä ekaksi yksinään ulos, ettei sitten joutsen saa sydänkohtausta, kun tän kaksikon lasken ulos. Otin kameran mukaan, josko vaikka muutaman lähikuvan olisin saannut. Siinä sitten lähestyin joutsenta (laulujoutsen muuten kyseessä, kansallislintumme), eikä se lähtenyt mihinkään! Pääsin ihan kosketusetäisyydelle ja no sehän nyt oli ihan selvää ettei linnulla kaikki ollut kunnossa. Mitään vikaa ei päällisin puolin näkynyt. Onneksi täällä meidän suunnalla sijaitsee toinen Suomen kahdesta lintuhoitolasta. Soitin sitten sinne ja lähdin lintua viemään reilun 30 kilometrin päähän. Ei ollut minkäänlaisia vaikeuksia saada lintua syliin ja kyytiin, niin heikossa kunnossa se oli. Matkalla ei juurikaan ääntä pitänyt ja välillä luulin jo että nyt se kuoli. Lintuhoitolassa täti otti sen vastaan ja totesi tosiaankin linnun olevan tosi huonossa kunnossa :( Sanoi, että aamulla katsellaan tilannetta, jos lintu vaan selviää yöstä. Täti piti todennäköisenä, että joutsen on syönnyt hauleja pohjamudista. Sellasta kuulemma sattuu joutsenille. Ja täällä meilläpäin ammutaan vissiin joka pusikossa näin sorsastuskaudella! Menee kuulemma suoraan keskushermostoon ja aiheuttaa "humalatilan". Jotkut linnut saattavat siitä selvitäkin, riippuu ihan myrkytyksenmäärästä. Oli se vaan niin reppana lintu... Ja niin kaunis! Toivottavasti se selviäisi, taidan sinne soittaa myöhemmin ja kysyä linnun kohtaloa.

Huomenna lähdetään sitten Terin ja Bellan kanssa koiratapahtumaan!! Terin ilmoitin Speed Raceen juoksemaan! Saas nähdä mitä siitä tulee. Toivottavasti ei olla ensimmäisiä, niin voidaan katsoa miten muut tekee. Juoksujen jälkeen on Match Show. Bella ei varmaan vielä voi osallistua, mutta tuo on mitä oivallisin paikka sosialistaa ja totutella muiden koirien kanssa olemaan!

Loppuun yksi vauhtikuva Bellasta! "Casper the Friendly Ghost"

1956430.jpg