Johan sattui harhaanjohtava otsikko. Eipä siis koiraa ole mistään haeskeltu, vaan Teri itse oli se joka sen haeskentelun hoiti! Maanantaina nimittäin oltiin "omalla porukalla" hakuilemassa raunioradan maastossa. Halusin ottaa kokeilumielessä Terille kokeen omaisen harjoituksen. Siellä me sitten aluetta (jonka yritin arvioida olevan ainakin sen 1,5 ha) tallattiin. Bella sai juosta vapaana yhdessä samojedi- ja bokseriuroksen kanssa. Nuoria koiria kaikki. Kivasti meni, vaikka Bellahan ei yhtään tykännyt jos joku liian lähelle tuli ("ui,ui" vaan kuului, dramaQueen). Kepistä saivat aikaan leppoisat leikit (niin leppoisat, että pojat eivät niitä meinanneet edes lopettaa Silmänisku)

Sitten Tanja toimi "testaajana" ja kävi viemässä kolme ukkoa piiloille. Sillä aikaa me Terin kanssa otettiin paikalla oloa. Kesti 2,5 min, kunnes nousi. Kyllä me siihen kolmeen minuuttin helposti päästään. Ja ollaan päästykin. Nyt vaan varmuutta suorituksiin, niin että siinä pysytään JOKA kerta 3 min eikä vaan joka toinen. Se onkin nyt tehoharjoittelua. Välillä saa ruokaakin odottaa minuuttitolkulla ja lenkillä ei vapaaksi pääse ellei VÄHINTÄÄN sitä minuuttia olla maaten (eilen oltiin yli 3 min). Joo ja sitten kun Testi-Tanja tuli, niin Terihän päätti nuolla hänen naaman. Ja sitä vartenhan täytyi hyppiä kun ei muuten ylettänyt Nolostunut Viaton No tuskinpa se vierasta ihmistä vasten alkaa hyppimään (kai)

Aikomoista rämeikköä se maasto oli. Lyhyesti virsi kaunis: Teri löysi kaikki kolme maalimiestä ja ilmaisi ne noin 20 minuutissa (oikeassa kokeessa juuri tuo n. 20 min aikaa etsiä). Hieno juttu! Olin ylpeä! Toisen maalimiehen kohdalla oli aika epämääräisen kuuloista ilmaisua, lähinnä haukku siellä ja vikinä tuolla Nauru. Kolmatta maalimiestä haukkui jo hienosti. Koko ajan Teri Teki kovasti hommia. Se ihan höyrysi lopussa (kuten minäkin, lasitkin meni huuruun! Kieli ulkona)

Ja sitten kehitettävää.... Ensinnäkin tuo paikalla makuu. Sehän jo käytiin läpi, seuraava! Toiseksi, Teri vaan irtoo musta liian kauas = pois näköetäisyydeltä. Miten kummassa mä voin olla varma että alue on tarkistettu, jos osasta aikaa en edes tiedä missä koira on!?! Siinä joutaa etsintäsuunnitelmat roskakoriin. Ja sitten toisaalta on ihan tyhmä koko ajan huutaa koiraa kun se kuitenkin tekee siellä hommiaan... Kerran Teri häippäsi alueen ulkopuolelle ja sillä kesti tulla sieltä. Ei olis varmaan kokeessa läpi mennyt.

Mitäs muuta... Eipä lähtenyt minkään eläimen perään, pisteet siitä! Cool Kauheestihan Terillä oli intoa ja eneriaa. Ja oikeesti se tais käydä vähän liian kuumana. Jatkossa ajattelin että pitää ennen treenejä vähän päästellä koirasta höyryjä. Raunioilla se ainakin on auttanut kun koira on päässyt tyhjälle alueelle heittämään pari kierrosta. Terille vois sopia aina ennen treenejä/koetta semmonen rauhoittava pyörälenkki, jossa pääsee juoksemaan. Näin olen kuullut joidenkin toimivan. Kyllä mä tässä vakavasti harkitten kokeeseen ilmoittautumista.... Taitaa vaan olla kova tunku.... ja monta muuta halukasta.

Nyt lenkille!