Tänään ei olla Terpun kanssa tehty oikeen mitään. Meikä on ollut vähän huonommassa hapessa, kun eilennä tuli riekuttua.... Mutta kertoilenpa uusimmat treenikuulumiset.

Elikkäs lauantai aamupäivällä oltiin Terpun kanssa jälleen rauniotreeneissä. Sää suosi meitä, ihana auringonpaiste! Mutta selvästi huomasi jo nyt kuinka auto lämpenee ja koira kuumenee sisällä. Saas nähdä mitä kesällä keksii... Onneksi meikän auton takapaksista Terpu ei pääse muualle autoon. Pystyn siis pitämään kaikki muut ovet ja ikkunat auki ja levällään!

Treenit oli tällä kertaa tosi "antoisat". Nyt meillä oli enemmän aikaa paneutua koirakkojen työskentelyyn. Pari viime kertaa kun on mennyt siihen, että yks sun toinen touhuu omiaan. Mukana tällä kertaa oli 3x rottwaileri, 2x seropi, mäyräkoira, spanieli, dogo argentino ja saksanpaimenkoira, eli siis yhdeksän koiraa yhteensä. Meikällä on ihan kauhee muistikatkos, kun en muista monta maalimiestä Teri etsi! Tais olla kaksi. Hyvin kuitenkin meni! Alkoi haukkumaan ilman käskyttämistä ja suunnilleen pysyikin maalimiehen luona. Uutta Terille oli haukkuminen ja maalimies tunnelissa. Eli maalimies meni tällä kerta tunneliin piiloon. Hyvin Teri hänet löysi ja alkoi haukkumaan, mutta ensimmäisen haukun jälkeen hieman ihmetteli tunnelin erilaista äänimaailmaa ja jätti maalimiehen. Meni kuitenkin heti takaisin ja jatkoi haukkumista; eli hienosti meni sekin! Ensi viikolla jääkin treenit väliin kun pitää töissä olla.... harmi :(