Ensimmäinen AGIstartti on sitten takana!

Hienosti meillä meni Hymy

Terpu ei vaan oikeen tainnut tykätä "megafonista", tai siis siitä äänentoistosysteemistä, mikä nyt saa äänen kuulumaan... enivei tiiätte kai mitä tarkoitan. Kerran aikasemminkin yhdessä mätsärissä Teri käyttäytyi yhtä oudosti. Eli Teri siis halusi aina vaan pois hallista (kasvihuoneesta)

Hienosti siis meni, mutta Teri vaan oli HIDAS!

hyppyradalla jäi siksi mun taakse ja tuli kaksi kieltoa muurilla ja siis 10 virhepistettä. Hitauden takia tuli sitten aikavirhetta vajaat 7 sekuntia. Saatiin kuitenkin jonkinlainen tulos eikä mitään hylkyä! oltiin ehkä noin 18. kun osallistujia oli yli 30.

Agilityrata meni sitten paljon paremmin! Jälleen yksi kielto hypyllä ja virhepisteitä viisi. Ihanneajasta jäätiin 1,96 sekuntia. Mutta oltiin SEITSEMÄS! siis tosi hyvin Hymy Ei se ois ollu ihan kaukana että oltais saatu nollatulos!

No mutta ensi kerralla!

Etenkin kun mä tajusin minkä virheen tein MOLEMMILLA radoilla. Ihana Terpu, tyhmä minä.

Mä jo kauheesti kattelin uusia kisoja, mutta aika moni osuu jonkun muun päälle....

Ainaki nyt noi näyttelyt Bellan kanssa jää... tai ett esim Lohjalle aattelin mennä, mutta mieluummin menen silloin Terin kanssa AGIkisoihin. Ja pitää oikeestaan ajatella ihan rahaakin.... Siis sen lisäksi että on ilmomaksut, niin sitten myös polttoainekulut. Onneksi toi mun skeida (Skoda) kuluttaa tosi vähän ja kulkee dieselillä. Bellan kanssa myös panostetaan mieluummin tulevaan vepekauteen ja sitten agin alkeiskurssiin ja vielä tietenkin tokoon. Ja onhan meillä tässä välissä vielä se BH.... Ehkä sinne valkkareiden "erikoisnäyttelyyn" voisi mennä ja esim johonkin tosi lähelle (kuten porvoo tai kouvola) olettaen ettei mitää kokeita osu samoille päiville. Mieluummin minä tahdon noita käyttöpuolen tuloksia kuin näyttelyn. Ja sitä paitsi ollaan Bellan kanssa juostu jo niin monessa näyttelyssä, että olis ne sertit sieltä jo tulleet jos olisivat tullakseen... ja eipä niillä serteillä mitää tee jos ei siitä luonnetestistä tulosta tuu. Eli jatkossa keskitytään käyttöpuoleen Hymy käydään nyt kuitenkin kattomassa Lappeenranta, Mikkeli ja Hamina, kun ollaan sinne jo ilmoittauduttu!