Tavattiin tänään porukalla valkkareiden kanssa. Koirat sai juosta vapaana pellolla. Ja kyllä vaan ne valkkarit tykkää juosta. Mukana oli siis Minna ja Napsu & Jallu, sekä Riikka ja Jade & Nemi. KKovasti yritettiin ottaa kuvia. Ei niistä mikään oikeen hyvin onnistunut ja lisäksi oli tietysti vähän turhan pimeää kuvauksia varten. Mutta, mutta tässä nyt muutama kuva

2138143.jpg

2138145.jpg

Tuossa kuvassa siis Napsu vasemmalla, sitten Jalo hiukan piilossa takana, meidän Bella ja Jade. Tuo pikkuinen edessä on sitten Nemi :)

2138158.jpg

Tässä kuvassa Jade ja Bella on vaihtanut paikkaa. Ja Jalokin jopa näkyy :) Ja vielä yksi =>

2138168.jpg

Kaiken sen ravaamisen ja juoksun jälkeen mentiin sisälle glögille. Tai no Jade, Napsu ja Jalo joutuivat odottamaan autossa kun kuusi koiraa olisi ehkä ollut liikaa meidän sisällä. Pikku-Nemi oli niiiin ihana! Tosi reipas (reippaampi kuin Bella). Mä jaksoin nauraa sen "piiskahännälle" kun se sitä koko ajan vatkasi peppu heiluen :D Bella vaan oli ihan mahdoton, koko ajan yritti pientä komentaa. Eipä oo ennen niin kovasti haukkunut.... Ja sitten Bella keksi sen lempileikin eli juosta keppi suussa muita koiria karkuun (tässä tapauksessa Nemiä). Oishan noita koirien touhuja jaksanut seurata vaikka kuinka pitkään! Valitettavasti en saannut Nemistä yhtään hyvää kuvaa, mutta seuraavassa Bella juoksee Nemiä karkuun kepin kanssa (tai oikeastaan on pysähtynyt seuraamaan tuleeko se Nemi sieltä perästä).

2138189.jpg