Bella se kasvaa ei niin nopeasti. Eli tarvis ton neidin saada hiukka lisää lihaa luiden ympärille. Tuntuu vaan, että siihen uppoo kaikki kuin pohjatttomaan kaivoon! Jo nyt annan reilusti yli ruoan valmistajan ohjeen. Kait se vaan kuluttaa niin kamalasti kun juoksee Terin perässä pihalla ja yhdessä kiehnäävät sisällä. Eläinlääkärissä käytiin ottamassa ensimmäinen rokotus. Muuten ei kauheasti olla matkusteltu. Yksillä syntymäpäivillä käytiin ja Ukon sukulaislapsia on muutaman kerran tavannut. Hihnassa ei vielä olla paljoakaan kävelty. Kerran ollaan menty omaa pihaa pidemmälle. Tarkoitus olisi ensi viikolla aloittaa "lenkkeily".

Kaiken kaikkiaan Bella on tosi reipas pentu. Selkeästi löytyy taistelutahtoa ja haastaa Teriäkin. Hiukan haastaa jo meikääkin. Jää välillä vaan pihalle möllöttämään, vaikka itse olen menossa sisälle. Tosi itsenäinen pentu. Ja aikalailla äänekäs! Pitää kaiken maailman ääniä milloin missäkin tilanteessa.

Sisäsiisteyden opettelu on vaiheessa. Onneksi Bella on rajannut "vessansa" melkolailla yhteen huoneeseen. Ai niin, Bellan toinen korva on alkanut vähän lerpahdella tänään. Ettei se sitten vielä ihan niin iso tyttö ole!

Viikonloppu menee töissä.... maanantaina yritän ehtiä kirjoitella enemmän ja laittaa kuvia!