Eilen oli mukava ilma vepeillä. Alkuunsa tuuli aika roimasti, eikä vene ikinä tahtonu pysyä siinä missä sen halusi. Itseasiassa treenattiin eri rannalla kuin yleensä (musta melkein kivempi). Lopputreeniä kohden tuuli laantui. Kivasti ehdittiin ottaa harjoituksia, vaikka aika monta koiraa oli mukana. Viime vepe-kerralla ei ollut yhtään landseeria mukana, mutta nyt niitäkin oli tullut paikalle. Osallistujia oli siis 5 x lansu, 3 x valkkari, 2 x sileäkarvainen noutaja ja yksi kultainen noutaja.

Bellan kanssa otin veneen haun, vientiä ja veneestä hypyn. Veneen haku meni musta tosi kivasti Hymy Olin ennen meidän vuoroa leikkinyt köyden kanssa ja kunnolla nostattanut Bellalla viettiä. Ja TOSI innokkaasti se lähtikin veneen (lue KÖYDEN) perään.

Viennin harjoittelukin sujui aika kivasti. Alkuunsa oli liian pitkä matka. Lyhyemmällä matkalla sujui paremmin. Otettiin vienti kolme kertaa ja viimeiseksi Bella sai palkaksi possun korvanHymy Bellan ongelma on vaan se, että Bella "maiskuttelee" sitä vientiesinettä matkalla. Sen lisäksi se vielä tiputtelee sitä kauheesti. Ensi kerraksi hommaan uuden vientiesineen. Ajattelin ihan vaan puukeppiä, johon ompelen kankaan päälle. Ehkei Bella sitä niin mässäisi. Ja sitten suunnittelin olevani itse veneessä 1-2 harjoitusta ja vuorostaan maalla 1-2 harjoitusta. Ehkäpä se siitä sitten taas.

Veneestä hyppy meni tosi hyvin! Tosi hieno loikka! Matkaakin oli jo reilusti yli 30 metriä ja Bellahan pysyi veneessä pitämättäHymy Ensi kerralla voisi siinäkin ottaa täyden matkan 50 metristä.

Meillä meneekin ensi kerta kahden viikon päähänOtsan rypistys Ensi keskiviikkona täytyy viihdyttää itseään töissä....

Sunnuntaina lähdetään sitten Bellan kanssa näyttelyyn. Heinolassa järjestetään Seurakoirayhdistyksen erikoisnäyttely. Mitään suurta menestystä ei ole odotettavissa Bellan turkin takia. Huomenna pesu, niin ehkäpä turkkikin hitusen näyttää paremmalta!