Tämän viikon Koirakuvat-viikkohaasteeseen sopivia kuvia löytyy varmasti kaikilta! Aiheena siis: APU. Eikös me juuri sen avun takia ole koirat hankittu? Yksi tarvii apua yksinäisyyteen, toinen saamaan aamuisin ylös lenkille, kolmas vartioimaan kotia.... Syitä on yhtä monia kuin on koiran omistajia!

Teri tarjoaa suurimman avun siinä, kun se saa meikän joka ikinen päivä ylös, ulos ja lenkille! Ilman Terpun apua muuttuisin valtavaksi sohvaperunaksi ;) Lisäksi Terpu tarjoaa apuaan talon vahtina. Kaikki vieraat ilmoitetaan niiden sisään astuessa, useimmiten jo auton ajaessa pihaan. Kätevä apu, ei pääse tätä perhettä yllätysvieraat yllättämään! Toivottavasti tulevaisuudessa Teri voi olla avuksi muillekin. Sitä varten olemme aloittaneet PELASTUSKOIRA-harrastuksen. Tämä jää nähtäväksi. Sillä aikaa Terppu auttelee arkisemmissa askareissa!

Ensinnäkin Terpu on heti paikalla auttamassa, kun imuri otetaan esille! Pentuna ei tuon taivaallista välittänyt imurista. Nyt siinä roikutaan jatkuvasti. Hyvä vaan kun tyttö on tarkkana ja saadaan joka roska talteen (jotka nekin ovat yleensä terpun aikaansaannoksia...)

1232801.jpg

Yhtä innokkkaana Teri on paikalla kun täytetään astianpesukonetta! Apua on välillä tarjolla liikaakin; haarukat ja lusikat lentelevät pitkin konetta. Eipähän ala haisemaan kun "Esitiskari"-Teri pistää haisemaan :)

1232828.jpg

Terpu suhtautuu työhönsä intohimoisesti, vapaaehtoisia ei meidän perheessä tarvitse kaukaa tai kauan etsiä.

1232830.jpg