Viikon päästä meillä jo asustelee Pikku-Bella-Pentu. Meikä oikein tahallaan kiusaan itseäni ja kattelen YouTubessa pentuvideoita! Nyt niitä uskaltaa jo katella kun tietää, että koira on tulossa. Muutenhan sitä vasta pentukuume iskisikin.

Äsken nikkaroin tossa oman pedin Bellalle. Terin kohdalla tais mennä ikuisuus ennenkuin sain oman paikan aikaan. Makkarissahan nuo koiruudet varmasti tulevat nukkumaan, mutta on kuitenkin hyvä olla joku "oma paikka". Eilenkin oli niin kätevää komentaa Teri omaan petiin, kun meno Lunan kanssa kiihtyi liikaa. Ja sittenhän meillä on niin, että kun koira on omassa pedissä niin sitä ei häiritä. Samalla oma peti toimii koiralle "turvapaikkana". Ukko vaan ei aina muista sääntöä ja käy lällyttämässä koiraa....

Oltiin tänään Terin kanssa Kouvolan koiranäyttelyssä. Tarkoitus oli mennä katsomaan valkoisia paimenkoiria. Kehä oli vaan yli puoli tuntia myöhässä ja jouduttiin sitten lähtemään kotio ihan kesken kaiken! Eli tavallaan ihan turha reissu. Tulihan sieltä ostettua lyhyt hihna ja huomioliivi koiralle. Terpu ei taaskaan viihtynyt yhtään. Meikä jo luuli, että koirasta on tullut mykkä kun se ei päästänyt pihaustakaan. Terissä ei kyllä ole tippaakaan rähinähenkeä, vaikka se joskus jotain muuta esittää. Raunioharkat jäi sitten tänään väliä, ja jää ensi viikollakin. Onneksi torstaina on mulla ja Terpulla rakennusharjoitukset.