Käytiin tänään Terin kanssa eläinlääkärillä. Oltiin nimittäin tammikuussa oltu rokotuksessa ja silloin Teri selkeesti aristi selkäänsä. Silloin oli sitten puhe että kävisin näyttämässä Terin vuoden takaisia kuvia, josko olis syytä ottaa uudet kuvat. Asia tuli sit nyt ajankohtaiseksi kun olen pyrkimässä  sinne agikurssille ja muutenkin kun Terille tuo autoon meno on nykyään niin hankalaa. vaikka enempi tuntuu että se vaan kettuilee mulle siinä autoon menossa. Nuorena Teri jopa välillä juoksi karkuun eikä antan kiinni kun oltiin autoon menossa Nolostunut.

Ei siinä selässä sitten ollut mitään. Kyllä se sitä aristi vieläkin, mutta ei niin paljoa kuin tammikuussa. Todennäköisesti selkä on vaan rasituksesta vähän kipeytynyt. Eläinlääkäri kokeili sitten vielä oikeeta lonkkaa kun se Terillä on aika löysä vuoden takaisten kuvien mukaan. Siinä se sitten selkeesti taas reagoi. Vasemman lonkan kohdalla ei niinkään ja sitten taas uudestaan oikealta puolelta. Tässä vaiheessa eläinlääkäri ehdotti uusien röntgenkuvien ottamista lonkan takia. Pistettiin sitten Terille nukutusainetta. Teri painaa muuten 31,2 kg. On se joskus painan lähemmäks 35 kg, punkero!Nauru

On se vaan aina kauheen näköistä kun omaa koiraa nukutetaan Itku. Terikään kun ei millään käy maate, ennen kuin sit kaatuu. Onneksi lonkkakuvissa ei ollut mitään!! Päinvastoin, näytti kuulemma paremmalta kuin vuosi sitten. Kenties Teri on saannut enemmän liikuntaa ja lihakset ovat paremmassa kunnossa. Loppupeleissä eläinlääkäri näytti vihreetä valoa meidän harrastamiselle, painottaen lihasten huoltoa!! Moni (minä myös) kun sitä laimin lyö ja jättää lämmittelyt kokonaan väliin. 104 euron laskun sitten sain tosta hyvästä. Tai että hyvähän se on ettei mitään mistään löytynyt!Hymy Nyt vaan pitää kovasti itseopiskella koirahierontaa niin voin sitten näitä kahta täällä hoitaa!

Eläinlääkäri taas kerran luuli Teriä ihan oikeeksi saksanpaimenkoiraksiNauru! Kerroin sitten että Terpuhan on ihan seropi, tuntemattoman miehen tytärKieli ulkona!  Lopuksi hän vielä heitti ilmaan että Terihän vois tuoda uutta verta sakemanni kantaan. Eläinlääkäri tuntui ihan oikeasti olevan pettynyt kun jouduin toteamaan, että Teri on leikattu.

Teri on sit koko loppupäivän ollu ihan pihalla nukutuksestaItku Eiköhän se huomen aamulla oo jo entisensä!!!