Agility on meillä mennyt tosi mahtavasti tähän asti! Treenikertoja on ollut kolme. Tutuiksi ovat tulleet hyppy, putki, kepit, rengas, puomi, muuri ja pussi. Ei siis ole ollut minkäänlaisia ongelmia noiden kanssa. Tuskinpa näin hyvin voi koko ajan jatkua, mutta kivaahan se on kun homma etenee mallikkaasti! Vähän meikää jännitti Terin vapaanapito kentällä (kun muita koiria paikalla), mutta ihan turhaa. Ei kertaakaan ole koira minnekään lähtenyt. Taitaa ne makkarat motivoida koiraa enemmän. Kivaa harrastaa!!!

Aina omaa vuoroa odotellessa olen kentällä ottanut tottelevaisuusliikkeitä; seuraamista, maahanmenoa, istumista, paikalla oloa. Tosi hienoa kun voi noita harjoitella häiriötekijöiden alaisena. Välillä sitten vaan harjoitellaan odottamista eli sitä, että koira osaa rauhottua ja olla tekemättä mitään. Se taitaakin olla vaikeinta, silloin Teri tuppaa keksimään muuta tekemistä ja välillä on kovasti menossa mukaan muiden harjoituksiin :)

Tulevista esteistä hiukan jännittää A-ESTE ja KEINU. Ei oikeastaan olla koskaan mitään vastaavaa "koettu". A-este onkin meillä jo ensi kerralla eli tiistaina.

Laitetaanpa hiukan listaa kurssilla olevista koirista. Ainakin seuraavat rodut (tai jotain sinnepäin) löytyy: bokseri, kääpiösnautseri, perhoskoira, welsh corgi, russeli, kääpiöpinseri, spanieli, villakoira, kahta rotua en muista ja sitten tietenkin Teri!

Rauniotreeneissä ei olla hetkeen käyty. Ei tosiaankaan olla harrastusta unohdettu, on vaan ollut töitä, muuta menoa ja kerran oli niin kuuma etten halunnut koiraa jättää moneksi tunniksi kuumaan autoon (meikän autossa ei ilmastointia). Heinäkuussa sitten lähdetään taas mukaan. Sen kyllä myönnän, että tämä harrastaminen on meillä enemmän talvipainoitteista (monet kai harrastaa juuri kesällä?) Kesällä on niin paljon muuta juttua ja hurjasti menee aikaa pihahommissa. Lisäksi Teri ei oikein kuumalla jaksa. Talvella tarkenee ja silloin ei oikeastaan oo muuta kuin aikaa harrastaa!