No nyt minäkin pääsen vihdoin osallistumaan Koirakuvat-viikkohaasteeseen! Aiheenahan tällä viikolla on AUTOILU/MATKUSTUS. Teri ei tähän mennessä ole vielä hirveästi päässyt matkustamaan. Melkeinpä voisi sanoa, että Terpun ensimmäinen matka on sen ainoa matka ;) Silloin sitä matkaa kertyikin! Teri haettiin Tyrnävältä, melkein Oulusta asti (niin me siis majaillaan melkein ihan etelässä). Auton lisäksi Teri on pari kertaa kesällä matkustanut veneellä saareen.

Näissä kuvissa Teri matkustaa ensimmäisen kerran. Matkaa taitettiin Rudin omassa koirankopissa. Tanja ystävällisesti lainasi meille koppia. Kuvassa myös Terpun ensimmäinen lelu: pehmo-mäyräkoira! Ei taida olla ihme miksi Teri on niin Lunan ja Rudin perään.... johan on pienestä pitäen oppinut mäyräkoiralla leikkimään ;)

1258698.jpg

1258700.jpg

Ensimmäinen matka sujui aika hienosti, myöhemmin ei aina mennytkään niin hienosti. Pienempänä Terpu monesti oksensi automatkalla. Ja tuossa kesän lopussa oli yksi vaihe, jolloin koira kuolasi aivan valtavasti. Se oli jo vähän pelottavaa, kun ei Terpu muuten ikinä kuolaa (paitsi kerran, jolloin soitinkin eläinlääkärille). Onneksi sekin vaihe meni ohi.

Nykyään Terpu kulkee aika hyvin autossa, vaikka selvästi näkee, ettei se siitä liiemmin nauti. Kuten tämä tuore kuva kertoo.

1258697.jpg