No ni! Päästiin Bellan kanssa mukaan kesän VEPE-harjoituksiin (VEPE=Vesipelastus). Toukokuun lopussa aloitetaan. Toivotaan nyt sitten että tässä olisi Bellalle mieluisa laji. Vedestä se ainakin tuntuu tykkäävän Hymy Viime syksynä se tossa meidän lammessa ihan surutta tepasteli. Samaan aikaan Teri ei tod halunnut tassuaan veteen laittaa. Innolla Bella myös haki kaikki kepit mitä veteen heitetiin. Ei se varsinaisesti uinnut, mutta enpä yrittänytkään kun se silloin oli vielä niiin pikkunen Silmänisku Itse ainakin tykkään vedessä touhuta, enkä ole mikään vilukissa. Ja kiva kun meilläkin on tota vettä ihan tossa vieressä. Eipä tarvi kauas lähteä kotitreenejä varten.

Ainoa huonopuoli/hidaste VEPEn harrastamisessa on Bellan pieni varauksellisuus vieraita kohtaan. Ei se missään nimessä ole arka tai ujo, mutta välillä tulee niitä mörköjä. Mutta sehän nähdään sitten. Kyllä Bella aina reipas on jos minä vähän olen tukena.

Taitaa olla tänään kevään ensimmäiset auringonsäteet, jotka tuolta ikkunasta sisään paistavat. Niissä säteissä se Bellakin äsken nautiskeli. Bella loistaa kilpaa auringonsäteiden kanssa!

Ja nyt sitten lyhyelle lenkille nauttimaan auringosta. Sitten pääsenkin loppu päiväksi töihin.....Otsan rypistys