Pikapäivitys: Meillähän menee tosi hienosti! Meikän omakehu haisee varmaan jokaisen kotikoneessa. No mutta, kun meillä oikeesti menee aika sujuvasti. Keinua Teri ei pelännyt ollenkaan. Sitä ollaan vasta pari kertaa menty, katsotaan jatkossa. Pussi on ihan helppo koiran mielestä. A-este menee kuin vanhalta tekijältä! Oikeesti, se oli menossa sinne ylös jo ennen kuin ehdin kissaa sanoa!

Täytyy sanoa, että tällä hetkellä suurin ongelma on meikän kokemattomuus. Kovasti yritän harjoitella ohjaamista molemmilta puolilta. Samalla yritän saada itseeni vauhtia ja muistaa oikea-aikaisen käskyn annon. Turhahan sitä koiraa on käskeä hyppäämään, jos se on jo esteen ohi mennyt.

Jottei tämä mene aivan kehuskeluksi, täytyy mainita, että on meillä hiukan ongelmia puomin ja A-esteen ylösnousujen kanssa. Koiralla tuppaa olemaan niin paljon vauhtia, että esteelle hypätään ja kontaktiin osutaan korkeintaan yhdellä tai kahdella tassulla! Alaspäin tulossa ei ole mitään ongelmia, ei yritä hypätä. Niin että välillä näinkin päin.

Me jatketaan Terpun kanssa harjoituksia!