No ni, jälleen yksi näyttely käyty ja nähty. Mukava ilma, lämmintä, mutta onneksi tuuli sen verran ettei koirille tullut kuuma. Valkkareita oli ilmoittautunut 12, joista neljä urosta ja loput narttuja. Junioriluokassa Bellan kanssa kisaamassa oli yhteensä neljä koiraa. Yksi sai ERIn ja loput EHn. Pitkään tuomari (Marianne Holm) katsoi, antoi Bellalle sitten sen EHn. Sijoitus oli sitten luokan neljäs. Bella olikin luokan nuorin. Tottakai parempaa laatuarvosanaa odotin, mutta kyllä tämäkin oli hyvä Hymy Varsin lupaavana tuomari piti Bellaa. Alla arvostelu:

"Varsin lupaava juniori. Hyvä tyyppi ja mittasuhteet. Erinomainen vahvuus, hyvä pää. Hieman alaskiinnittyneet korvat. Erinomainen pigmentti, kaunis kaula. Vielä vajaa eturinta, oikean muotoinen, tilava rintakehä, hyvä perä mutta nostaa häntäänsä. Erinomainen, puhdas, tehokas ravi. Hyvä karva, puhdas väri."

Kyllä Bellalla hienot korvat on. Se ei vaan siellä kehässä ole ihan parhaimmassa terässä. Hiukkasen sitä "valppautta" pitäisi sinnekin saada. Eiköhän se jollain lelulla onnistu. Ja ahkerammin vielä sinne pyölenkille koiraa juoksuttamaan!

Seuraavana sitten Hyvinkään ja Tuusulan näyttelyt heinäkuun alussa. Toivotaan että Bellalla on vielä karvaa jäljellä Nauru